1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1409610

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2011-10-04
Undrar om inte den här insatsen är ännu sämre än frölundamatchen. Det är nog fanimej jämnt skägg. Så tamt, så drälligt, så fuckin-far-from-rejält som man bara kan komma.
Fantastiskt att man bara låter Modo glida runt och leka, helt oattackerade.

Nej, den här matchen vek man ner sig. Fullständigt. Backarna bajs all over. Forwards? I princip lika brunt. Blir så förbannad på det här petet, nonchalansen och det stillastående. Kolla en sån som Pikken. Om man vill ha motsatsen på hur en powerforward agerar kan man använda denna match som referens.

Orkar inte dra alla undermåliga insatser, då sliter jag ut tangentbordet men...Haggan, Haggan. Vann du många närkamper idag? Är du nöjd med den defensiv du - tydligen - har som adelsmärke? Kändes det stabilt och företagsamt därute?

Stabilt målvaktsspel också. Idel otagbara pärlor. Var det en protest mot 'försvarsspelet' kan jag ge en eloge, men tyvärr var det nog inte så raffinerat. Gudars skymning. Alla vinklar kändes livsfarliga.

Jaja. Blir i a f skönt för spelarna att lägga sig och sussa utan några blåmärken som skaver. Det är ju bara en sport, det här. Ett litet jobb man går till. Ibland vill man, ibland vill man inte. Ikväll var visst 'en sån' kväll.
Det tror jag säkert publiken har förståelse för. Förmodligen kommer det bli ä n n u mer folk nästa match, bara för att visa hur mycket vi tycker om er, och att man 'aldrig ska ge upp'.

Fy för kukrövsluderhelvetet.
Hockey är en skitsport!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2011-10-04
Bragd-Birger: Ha ha fy fan! Bedrövelse poesi....
Kommentera