1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581811 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1411816

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-10-08
ÖstrandsNisse:

Helt klart! Ekonomer som uppenbarligen är helt sportsligt okunninga!! Vad jag vet så är Timrå Ik ett hockeylag! Men här är det ett företagstänk där man hellre spelar i div 1 med betald arena och bra ekonomi. Man verkar heller inte fatta vilka pengar man går miste om på detta vis!!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-10-08
Taurus: Man fattar nog, men då man gjort det till en vana att dansa på slak lina under några års tid och ännu ej blivit ordentligt straffad för det så får man nog lätt hybris. Jag kan se framför mig T.J sittande på kontoret som den där hackern i en Bond-film för många år sedan ständigt snurrande på sin penna utbristande "I´m invincible!"
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-10-08
Skulle kunna tänka mig att Perra känner exakt samma som vi känner för organisationen och hela situationer. Han har säkert funderat på att abdikera självmant lika många gånger som vi skrivit att han borde avgå här inne.

Tänk efter själv. Han blev kvar för att han fick dom svar han skulle få. Fine. Vad var det för svar han sökte då? "Jo, du ska få en trupp som besitter, på sin höjd, allsvensk klass och ditt tränaruppdrag kommer att vara jävligt omöjligt." Eller "Jorå, så att...en klasstjeck är vad du får. Sedan får du trolla med knäna, okej?"

Förmodligen inte. Han lär ju ha fått hört att fjolårets leading line, Pärssinen-Hirscho-Pikkarainen, skulle bestå och att man skulle dumpa lite dökött från ifjol och värva in unga, hungriga och skridskostarka lirare. Man skulle givetvis ordna fram en ordentlig back för att täcka förlusten av Karlsson och Jokela.

Men nånstans gick det åt helvete. Han kan omöjligt vara nöjd med hur truppen är skapt. Det kan omöjligt vara den här truppen som var dom svar han sökte. Han har nog blivit lika mycket fukkad som vi har och frågan är om inte Linkan också blivit fukkad under resans gång också?
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-10-08
Taurus: Den saknade pusselbiten hade förmodligen betalat sig själv ifall man fått en bättre start i serien och kanske fått med sig 400 till på matcherna genom detta.
Kommentera