1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577974 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1413889

Sv: Apropå nånting...
Johnny Bravo: En ganska bra krönika/blogg av Nyström för ovanlighetens skull. Som sagt, det är inte lite sjukt att det finns folk som öht. kan se situationen och ändå uppfatta det som att Lauritzen får skylla sig själv.
----------------------------------------------------------

En annan sak som slår mig är när Hyvönen sätter in armbågstacklingen på Hallin. FBK-fansen börjar genast bua och sjunga vad som låter som "stå upp som en riktig man" och SEN, när dom får se på reprisen vad som egentligen hände...då buar dom ÄNNU MER.

Istället för att applådera den skadade spelaren när han till slut tar sig av isen så buar man och sjunger nån "du kan fara åt helvete"-ramsa åt vad jag förmodar är domaren, detta efter ett av årets mest solklara matchstraff.

Två ord: "Slödder" och "patrask".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Slödder och patrask, helt j-la rätt man buar inte och sjunger då en spelare ligger ner...

Och tittar du på youtube klippet så flinar Hyvönen sedan han sänkt Hallin....IDIOT!!!!!...

Sådana spelare tycker jag ska ha två straffskalor, 10 matchers avstänging + böter, första gången, och gör dom om det så ska de givet få livstids avstänging....

Hårt visst, men dom kan skada en spelare för livstid med....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Det värsta jag hört i år var när en hemmapublik skrek "domarjävel" till en domare som inte visat ut någon hemmaspelare samt dömt bort 2 mål varav ett misstänkt felaktigt för bortalaget.
Men det var från den publik som gärna utser sig som den mest objektiva, så de hade nog rätt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: ja jag hörde de jag också , och fantiserade om att kasta mej in i deras klack och se hur många man ´skulle hinna sänka innan man vart mosad . djävla idioter
Kommentera