1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1414435

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2011-10-15
Jag kan inte fatta att ni sitter här och sågar laget efter den här matchen. Stabilt genomförd bortamatch, svag förstaperiod men resten är helt ok. Är det ingen som reagerar på att vi blir våldtagna och rånade på 3 poäng i den här matchen?

Linus Öhlund och Mikael Nord heter idioterna som tippar det här till Växjös fördel, ikväll var det innebandyregler och det var helt bisarrt att se på skiten.

Själv såg jag matchen med en modoit och den största timråhataren jag känner. Han var betydligt mer upprörd över domarnivån än vad jag själv var och det slog mig i det läget att det här är en helt jävla värdelös säsong där allt måste studsa rätt men inte fan blir man förvånad när såna här skandalscener rullas på teven.

Växjö kanske hade gjort mål ändå, trots att dom blir förfördelad av det PP som inte skulle varit ett PP (kvitteringen) men det är en helt obeskrivligt låg nivå av domarna i den här matchen. Genomgående. Säger inte att domarna avgör matchen men dom ger Växjö en enorm fördel rakt igenom och då blir det svårt att hålla undan och vinna såna här matcher.

Angående straffläggningen så vem fan bryr sig? Det finns ingen i laget som hade satt en straff ikväll efter en sån här domarvåldtäkt. Däremot kanske man ska sluta ge Friberg chansen, det är en bra början.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2011-10-15
Olle: Håller med dommarna är dum jätte dum, ut med packet....

Efter att umgåtts med anna nu en hel kväll var det inte utan att man nyckrade till avsevärt, då timrå spelare puttade lätt i bröstet var på den sjö ungen skickade på två timråspelare en höger, vem åker ut ju den himla våldsamma putten, för att lite senare visar det sig att en sjö unge till blir himla kär i Hallonen, och vill åka armkrok med han, men tyvärr så snubblar de i sin romantiska dans, och sjöungen ville inte släppa sin partner så de vart så mysigt kvar på den kalla isen, givet var det Hallonen som gjorde fel tyckte flocken av zebror, som var lika blinda som fyra blinda möss.....

Ja och vem f-n införde straffar?????!!!!
Kommentera

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2011-10-15
Olle: #16 är inte känd som en glimrande tekniker direkt, Friberg har haft väldigt begränsad speltid. Kan inte en proffisionell tränare ta ut dom rätta straffskyttarna?
Perra kan fara till nästa Sven-Ingvarsdans och stanna där.
Visst var det ett klen domarbeslut, men det var ännu klenare coachning.
Kommentera

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2011-10-15
Olle: Orkar inte gapa och skrika, fokusera på all negativ skit. Ikväll tog vi poäng av en nykomling, det är mer än vi gjorde på hela förra säsongen.
Kommentera

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2011-10-15
Olle: Patetiskt att skylla på domarna när vårat lag inte räcker till.
Kommentera

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2011-10-15
Olle: Du har variet en domarhatare i hela ditt liv, först klagar du på domar för att modo vinner över brynäs och nu ger du den lätta bilden att domarn "råna" oss på två poäng, fan släpp hörnflaggan och kom in i matchen, har domaren saboterat för oss i 11 matcher eller, jävla enöga fan!
Kommentera