1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

524825 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #1414698

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
Ja, nu sitter vi här med en klubb i fritt förfall.
Timrå IK's ledning har kört klubben i botten! Vi får ta de spelare som blir över och har en tränare som misslyckats med att införa ett stabilt grundspel, trots att han haft drygt en säsong på sig.
Vi har elitseriens i särklass mest inkompetenta sportchef (även om han säkert har gjort/gör sitt bästa, så räcker det bevisligen inte till). Elitserien var och är en alldeles för hög nivå för Stefan Lindqvist!

Samtidigt går det inte att blunda för hur pass handlingsförlamade klubbledningen varit. De uppe i toppen verkar i det närmaste maniskt rädda för förändringar:
* Sportchefen sitter kvar trots sitt misslyckande.
* Tränarna sitter kvar trots misslyckandet med att införa ett stabilt grundspel att falla tillbaka på.
* Dyra spelare som underpresterat å det kraftigaste under säsongerna har ändå fått fortsätta i klubben kontraktstiden ut.

Ledningen har också misslyckats med att:
Införa en vision (vart vill klubben, hur ska vi ta oss dit). Istället har klubbdirektör Thomas Johansson anammat en ytterst pinsam offermentalitet (vi är så små och har så lite pengar buhuhuuu...). Sätt upp mål och försök ta er dit istället!

* Ha en kommunikation och öppen dialog med oss supportrar. Hur ofta kommunicerar klubbledningen med oss supportrar via hemsidan eller media? Nej, min absoluta känsla är att ledningen fortfarande i n t e fått in i sitt huvud att det är vi supportrar/sponsorer som ÄR klubben! Utan oss skulle inte klubben finnas! Istället väljer de att sitta på sina höga hästar och titta ner på oss som "inte förstår" - ja just det är min absoluta känsla...
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
Laken: Det där med fritt fall o s v är ju en klockren analys!
Lägger man dessutom till den bild av föreningen som negativ publicitet ger av bl a Boork, mfl s.k experter och övrig media så ter ju sig föreningen som löjligt oproffesionell.
Inte ens lokala media har ju egentligen inte ifrågasatt nånting om lagbygge och föreningens mål och visioner när riksmedia sågade allt jämns med fotknölarna.

Det verkar ju som om ledningen inte bryr sig ö h t, kul så länge det varar typ. så ser det åtminstone ut i mina ögon.
Kommentera

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
Laken:

Nåja...det HAR faktiskt gjorts förändringar. Vi hade en dyr stjärna som faktiskt också levde upp till sin lön på isen i form av produktion. Tyvärr så gjorde han ingen hemlighet av att han själv visste att han var lagets stjärna vilket stack i ögonen hos våra finska "stjärnor" bl.a.

Han fick naturligtvis kicken...såna killar vill vi verkligen inte ha i laget. Han hade ju dessutom, enligt rykten, bett Linkan om hjälp med skottning. Huvaligen, fruktansvärt! Vem trodde killen att han var eg??
Kommentera

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
Laken: Jag har en liten fundering på tillvägagångssättet när man ska laborera ihop ett lag. Är det sportchefen som har full tillit, förutsatt att man håller sig inom ekonomiska ramar?

Finns tränare med och ger förslag på vilka spelare som är önskvärda för att åstadkomma den tänkta speliden?

Känns bara som det ibland blir lite hipphapp värvningar som saknar total substans till hur man vill agera när man kommer till matchdags.

Ett förslag kan vara att vädra lovande juniorer istället för att ta in dyrbara trötta spelare som hade bäst-före-datum för något år sedan, och dessutom kräver en hel del i sitt lönekuvert.
Kommentera

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
Laken: Äh säsongens mål är ju på väg att uppfyllas, med råge.
Att spara så mycket pengar det bara går.
Det viktiga är ju att vi har några miljoner på banken. Sen om vi spelar i allsvenskan eller i elitserien har ju ingen betydelse!
Kommentera