1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582904 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1416489

Sv: Apropå nånting...
Jag förstår inte vad ni s.k. supporters gnäller över, alla förstår väl att det tar tid att spela ihop ett nästan helt nytt lag. Jag tycker att det här lagbygget är ihopsatt helt perfekt, där har Linkan gjort ett utmärkt jobb. Jag skulle exempelvis inte byta någon av våra s.k. toppspelare (ex. Pikka, Pärra, Bagarn) mot något annat lags klasspelare. Varför? Ja av den simpla anledningen att våra klasspelare spelar med ett stort hjärta, det kan man inte beskylla ex. HV:s och Frölundas spelare, där handlar det enbart om pengar.

Sedan en aspekt till är att vi har haft otur med skador och inte fått utdelning på alla våra chanser. Är det Linkans och TJ:s fel? Inte direkt! Nej var lugn, snart kommer det att lossna. Vi spelar trots allt en fartfylld hockey och skapar mycket chanser, hade varit värre om vi inte hade gjort det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sune: Du Har tagit ironin o sarkasmen till en ny nivå.
Respect!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sune: frölundas spelare? oj du måste skoja...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sune: VAKNA
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sune: sune!!?!?!?!?!?!?!? om nu tex bagarn har så stort hjärta? varför stack han från oss när storklubbarna lockade med pengarna? jo pengakåt!! som alla andra
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sune: Haha hahahahahahahahahahahaahahahahahaha våra klasspelare (Pikken, Timo, Bagarn) spelar med stort hjärta och inte för pengarna.
Åh herregud vad roligt!
Kommentera