1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581687 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1416699

Sv: Det är dags att agera
Olle: Inte för att vara elak, men jag tror att Timrås tabellplacering börjar avskräcka potentiella nyförvärv. Väljer någon att spela i Timrå så är det pengarna som lockar, och det är ju inte någonting ni har för mycket av. För en spelare i Strålmans sits så skulle det vara ett mycket smartare karriärdrag att göra en kanonsäsong i ett topplag än att kriga i ett bottenlag. Därför tror jag mer på HV och Skellefteå, än på Timrå och MoDo som klubbval om han väljer Sverige.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det är dags att agera
Wayne Gresky: Lite som BB är inne på så tror jag att variablerna som tas mest i beaktande så här års är "speltid" och "cash". Bara för att Timrå inte slänger ut 470 000/mån för Holös så behöver ju inte det betyda att man inte kan slänga ut 60-70% av den lönen på någon annan.
Kommentera

Sv: Det är dags att agera
Wayne Gresky: Det där med tabellplaceringens avskräckande effekt är nog mest en grej hos fansen. Visst, vill spelaren till varje pris 'vinna någonting' bör han så klart välja en förmodad toppklubb. Men ett antal av dom stukade rejectsen som vänder hem vid den här tidpunkten är mest sugna på ett nytt avstamp för vidare satsning. Och då kan den tilltänkta rollen ett tabellsladdande lag lockar med fälla avgörandet.
Kommentera

Sv: Det är dags att agera
Wayne Gresky: Säkert sant, men MoDo skulle han ej valt även om ni legat i topp,, Timrå är ju hans rätta klubb i ES men eftersom vi är så ofantligt kass kommer han välja bort oss också.
Kommentera