1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580949 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1416724

Sv: Det är dags att agera
Wayne Gresky: Lite som BB är inne på så tror jag att variablerna som tas mest i beaktande så här års är "speltid" och "cash". Bara för att Timrå inte slänger ut 470 000/mån för Holös så behöver ju inte det betyda att man inte kan slänga ut 60-70% av den lönen på någon annan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det är dags att agera
Bra tråd. Det är dags att agera.

Vi står nu bokstavligen på kanten till branten. På alla punkter. TIK är en förening som sköts som ett skämt, vilket i sin tur sprider sig till supportrar, sponsorer, media etc.

- Souvenirer har alltid varit ett skämt. Den som bestämmer över dessa ska omedelbart kickas och ersättas av någon som har lite känsla för vad som efterfrågas. Och döda örnjäveln. Ev kan den få leva kvar på ett barnsortiment.

- Hemsidan. Den som ansvarar för denna ska omedelbart gå. Maken till sämre skött sida får man leta efter. In med någon som brinner för TIK och informatik på webben. Gillar dock den blodrödigare färgen som nu finns där. TIK är blod.

- Eon. Är inget skrytbygge. Men varför inte göra den till vår borg på alla sätt man kan istället för att låta den vara som den är. Måla det träiga på ståplats i rödvitrandigt tex. Indirekt påverkan vid varje träning till spelarna att rött och vitt är det som man täcker slagskott för. Finns säker både fler och bättre förslag på vad som kan göras.

- Publiken. Ja vart är vi. Jag är hemma. Efter år av säsongskort. TIK är inte en produkt som säljer sig själv längre. Vad görs för att ändra det? Inte ett dugg, så bort med alla som har med marknad i klubben att göra och in med nytänkande.

- Klacken. Lite rolig som en bakfylla. Idag kommer man få höra tre ramsor: Kom igen Timrå, Timrå IK är dom bästa och Vi är Timrå och... nä, kan inte ens avsluta den meningen för ramsan är så jävla tragisk. Och utöver det är det ingen som skriker. Alltså SKRIKER! HÖGT! Det låter som ett gäng mysiga buktalare + lite lagomt handklapp på det. Det skrämmer man många motståndare med. HÖGT ÄR VACKERT!
Och sno ramsor, alla andra gör det. Det har vi inte gjort och titta vart vi är. Lika inkompetenta på läktaren som på kansliet. Avgå Linkan för det! Det är ditt fel.

- Spelarna. Man kan inte begära att spelare ska ha klubbhjärta i dagens elitserie. Men se för fan till att dom man värvar spelare som har hjärta för att utöva sporten, och inte glida runt och vara värdelös. Ja just du, Pikkalainenrainen. Du blev inte ens glad när Hagos kvitterade sist. Stick!

- Tränarna. Orkar jag inte ens ta upp. Man tyckte Challe var bedrövlig och trodde inte det kunde bli sämre. Man hade fel igen. Men Boork istället? Skjut mig. TIK behöver nytänk och framåtanda för att på sikt överleva. Vem som helst annars. Nästan.

Ingen kommer avgå. Alla måste avsättas. Var är pöbeln?

Summarum: Timrå IK måste genomgå en total renovering. Att sminka grisen fungerar inte. Först då kan produkten och det genuina intresset för TIK återkomma. För det finns, men de senaste fem åren har långsamt och smärtsamt nästan totalt demonterat det och att gå på en match numer gör man lika pliktskyldigt som att ligga med sin fru efter några års äktenskapsproblem. Men är det kul och längtar man till nästa gång?

Idag ska jag dock på matchen.
Kommentera

Sv: Det är dags att agera
Jag håller med Zita..

Varför kan vi inte ta hit Sonnenberg som extra coach? Tror det skulle vara ett jävligt lyckat drag och ha en sådan otrolig pådrivare i båset. Han vill ju också tillbaka hit, kanske för några matcher bara och få igång drivet i laget och han får känna på stämningen i Arenan och vi får sedan göra ett ärofullt farväl av honom eller dylikt.
Kommentera