1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581619 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1416900

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-10-22
Johnny Bravo: Tom modoiten på backen står och är förbannad i pausintervjun. Herregud.

Jag håller med, vi är på den absoluta botten och det finns verkligen inget hopp just nu. Vi är i princip klara för kvalserien och för varje omgång som går utan att perra byts ut och inga nya spelare kommer in så cementerar vi oss ännu mer för nedflyttningsspel.

Själv såg jag fram emot att flytta till stan och kunna se matcher live flera gånger i veckan. Nu får vem som helst kalla mig vilken sorts supporter som helst men jag tänker inte betala en krona för att se den här skiten live. Vissa säger "Stötta laget, gå på matcherna! Köp korv! Köp matchlotter!"

I helvete. Om jag betalar in mig för en hockeymatch som ser ut på det här sättet så betalar jag för möjligheten att bua och visa ett öppet missnöje. För hockeyn som åskådarna bjuds på är sämre än en allsvensk match. I allsvenskan är det inte alltid skönspel och spelarna begår större misstag än vad man i regel gör i ES men där finns det en vilja, ett driv att ta sig framåt och uppåt till högsta serien. Timrå IK spelar en död ishockey. Föreningen andas uppgivenhet och man sitter och skäms när man bevittnar det här.

Lyssna på Sundh i pausintervjun, han snackar om hur HV71 slarvar mot slutet av 2:a perioden, hur man ska gå in och skälla på varandra nu så att man tar med sig ett positivt spel till nästa match. Tror någon på fullaste allvar att perra skriker på killarna i Timrås lag just nu? Är det någon som tror att det är den sortens känslor som visas i vårt omklädningsrum? Knappast. Jag skulle bli förvånad om han ens visar sig där. Han och clabbe sitter säkert i sitt privata rum och meddelar eventuella ändringar i laguppställningen innan det är dags att gå på is igen.

Timrå IK, som förening, står inför ett val just nu. Självdö på ett otroligt pinsamt sätt, åka ur högsta serien i en rasande fart. Eller så kan man sparka perra och ta en chans med en mindre meriterad coach. Som du säger, det finns INGENTING att förlora längre. Allt är redan förlorat, det man kan göra är att börja bygga från grunden igen.
Kommentera