1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1417147

Sv: Det är dags att agera
Johnny Rådepp: Vad jag fick reda på under matchen var att Riddervwall inte var med på morgon träningen för att sedan stå på kvällen , konstigt
Sen måste jag ta upp det här med Robinson , vilket jävla skämt som spelare , finns det någon i hela elitserien som har sämre + o - statestik än denna spelare , tror inte det.
Vet han blivit hyllad men jag vet inte varför för jag tycker att han inte hänger med över huvud tagit......oduglig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det är dags att agera
TIK55: De finns ytterst få i detta lag som håller elitserieklass . Robinson är en av dom . Timrås isärklass bästa back . De är inte vampolas fel att timrå inte gör fler mål för stt han kan inte spela ensam , och de är inte robinsons fel att han spelar med något som linkan hittat på nån loppis .
Kommentera

Sv: Det är dags att agera
TIK55: Robinson sänds på tv4, vilka dagar i veckan vetivälfaan.

Kan bara hålla med dig angående hockeyspelaren Mat. Han väger alldeles för lätt och är alldeles för "short" i rocken när det hettar till framför kassen. Men om vi ska vara riktigt ärliga så är väl hela Timrås backbestånd alldeles för tafatta.

Tänk att min tanke var att vi kunde omöjligt bli sämre bakåt än vad vi var förra säsongen. Feten, Skogs, osv.. Men tänk vad fel man kan ha, " det kan alltid bli värre" glöm inte det!
Kommentera