1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1417230

Sv: Det är dags att agera
ÖstrandsNisse: På något sätt så väcks det lite hopp i mig när jag läser det Wennerholm skriver. I regel är det ju bara skräp som han producerar och det han skriver idag har vi alla tänkt tusen gånger men det lilla hopp jag känner är att perra sticker. Att det är fler än bara vi fans som ser hur desperat vi behöver en förändring.

Tänk OM! Tänk om vi vaknar i morgon och får läsa att perra har åkt hem. Tänk om man lyckas väcka nytt liv i det här laget med ett nytt tränarpar. Att en defensiv gigant har värvats på backsidan..eller att NÅN har värvats till backsidan.

Tänk om...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det är dags att agera
Olle: Och tänk om pikkarainen bryter kontraktet av personliga skäl . Och murley får nhl erbjudande och timrå går motvilligt med på att släppa honom . Hagos bestämmer sej för att lägga skriskorna på hyllan . In kommer strålman , en bra tvåvägscenter och två vassa yttrar . Riddarn förvandlas på nåt sätt till lindbäck . Sen djävlar blir de åka av
Kommentera

Sv: Det är dags att agera
Olle: Jag vill nog ändå lägga in en passus till det Wennerholm skriver. Jag är inte alls säker på att Nubben är den bästa lösningen. jag har inte alls samma övertro på honom som många andra tycks ha. Njae, jag skulle nog helst se att man fick tag på en tränare som är en bättre taktiker än vad Perra visat upp och som kan driva igång spelare som känns allmänt loja i dagsläget.
Kommentera

Sv: Det är dags att agera
Olle: Jag tycker ju fortfarande att karln nån gång borde känna själv att det är nog. Han måste väl gå på toa och se sig själv i spegeln och, åtminstone, nån gång säga till sig själv att "nu jävlar räcker det". Nån förlust borde väl göra att bägarn rinner över för honom också och få honom självmant att uppsöka Linkan och be att få bli entledigad.
Kommentera

Sv: Det är dags att agera
Olle: det kommer att hända saker i helgen,mest troliga är att perra får lämna skeppet senast måndag enligt säkra källor
Kommentera

Sv: Det är dags att agera
Olle: Tänk om jag kunde få ta en whirrepinne och koppla bort alla negativa tankar, som har kommit allt som oftast nu på sistone. Jag gör´t, öppnar barskåpet och tappar upp en 3 fingrars pinne allt för att förtränga det jag fick se idag 45 min. Saknaden av laghjärta från 90 % av spelarna. Det gör mitt röda hjärta halvbrutstet.

Cheers !
Kommentera