1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1418848

Sv: Apropå nånting...
Ambroo: Ksn inte annat än hålla med dig! denna sida har spårat ur fullständigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Lagkapten: Ja, det är patetiskt. Jag brukar uppmana 'skriv bättre och bidra' till dom som anser nivån vara för låg, men...nu börjar floden av bajs bli lite väl bred och ymnig.
Är det förbjudet att ägna mer än fem sekunder åt att skriva ett inlägg under match? Att låta signalerna åtminstone besöka hjärnan innan dom bara studsar i förlängda märgen och ut i fingertopparna?

Tydligen tycker väldigt många det. Resultatet blir ett sammelsurium av staccato-inlägg med samma filosofiska tyngd som en fylleutläggning av Linda Rosing. Jag förstår fullständigt att majoriteten av dom tänkande skribenterna vänder i dörren och går ut.

Herregud. Och så tycker vi att laget är kört i botten. I helvete heller, om vi på något sätt ska jämföra med nivån härinne. Vi håller Asplöven-klass. På sin höjd.

Men, det är klart. Vi har ju rätt att kräva en massa saker. Sitta här och känna oss kränkta. Särskilt vi som inte ens går på matcherna. Vi kan gnälla på att så få andra gör det - eller, min favvo: uppmana andra att också stanna hemma, så TJ och dom andra får se!!1 - och vi kan gnälla över att det inte buas. Inga banderoller gör dom heller, mesarna. Dom som tacksamt går till arenan och hejar för att dom drömmer om att skeda Perra och tycker Linkan är bästigast i världen.

Men, vi som inte går dit stöder som bekant på många andra sätt. Kanske inte genom att vara medlem, det verkar dyrt och jobbigt. Men vi skulle gärna samla in pengar. Eller nä, förresten, inte det heller. Men det är inte vårt fel. TJ sa så konstiga saker förra året, så nu gör vi liksom inte om det misstaget. Eller, ja...inte så att vi samlade IN pengar förra året, men vi mejlade supporterklubben och bad dom driva det.
Vilket dom gjorde skitdåligt, dom lata jävlarna. Och sen föll det som sagt på TJ då.

Men som sagt, vi bidrar ändå. Inte minst genom att skriva härinne. Anonyma inlägg av typen 'dra till Thailand, Linkan-jävel' är förmodligen det effektivaste - och samtidigt mest krävande - sättet att få till stånd förändringar i en klubb. Skönt att bidra. Pengar försvinner, illa stavade meningar på HS består.

Håhåjaja. I övrigt tycker jag att Timrå verkligen tog ett steg framåt i går. Härligt att se att man driver och vill ta tag i grejerna. Och: fantastiskt bra att man inte viker ner sig trots en slips i målet. Det är karaktär att bygga vidare på. En rejäl jävla back på det här (först och främst), så...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Är det någon här inne som var med på den gamla goda tiden då HS var så som gud skapade det? Så man vet vad man har att relatera och förhålla sig till?
Är det någon vänlig (och troligen gammal) själ som kan länka till mig som inte var med då? Länka gärna en riktig state of the art-konversation så man får se hur det ska gå till.....

Jag som är en patetisk idiot eller hur det nu var BB sa....

Redigerad kommentar

Kommentera