1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581129 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1419600

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Johnny Bravo: Det präglar hela ens tillvaro i nuläget. Frustrerad är väl bara förnamnet det.

Jag orkar inte ens lyssna på fågelholkens urbota dumma kommentarer längre, jag börjar allt mer ogilla värmlänningarnas läte. Till och med en skåning i båset skulle sitta bättre i dagsläget.

I morgon så måste nånting hända, vi håller tummarna på en förändring!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Jaha, det är liksom inte speciellt skoj att vara Timrå-supporter för tillfället. Det är nästan otäckt på något sätt. Hjärtat slår dubbla slag, tredubbelt när motståndarna är i vår zon. Idag visade Perra handlingskraft, visst bänkade han Hedin? Bra jobbat, typ.

Alltså jag vet inte var jag ska börja. Det här laget har så många brister så det liknar ingenting. Vi sprattlar till i någon match ibland, sedan är det sådär äckligt dåligt igen. Riktigt jävla äckligt dåligt! Det som är värst är att inte ledande personer i föreningen ser det uppenbara och agerar. Det får fan inte se ut så här, alla ser det, utom våra "förtroendevalda". De vill avvakta, titta sig i spegeln, rannsaka sig själv, lyfta sig någon liten nivå, göra små små saker sakta så det blir bra någon gång i framtiden, vända stenar o.s.v. Men snälla rara ledning; vad har vi åstadkommit med detta? Va? Inser ni inte att det här laget har kört fast, ordentligt. Börja med att göra nånting, sparka tränaren, ta in spelare som hanterar såna här situationer, gör någonting!!!

Berätta, om det nu är det som det beror på, att föreningen är black. Då vet jag i alla fall varför ingenting görs, då vet jag vad jag som supporter har att förhålla mig till. Nu skämmer föreningen ut sig med sin oproffsiga attityd. Hela Sverige skrattar åt oss. Det är så pinsamt att se det som händer, det gör så ont. Och det värsta av allt: min kärlek (som jag trodde var odödlig) börjar så sakteliga att avta. Misskötseln och handlingsförlamningen gör att min gränslösa kärlek sätts på prov. Något jag aldrig trodde jag skulle säga. För fan styrelsen, förstör inte min livs stora kärlek. Ge fan i det! Hör ni det.

Det var längesedan jag var så nedstämd och kände en sådan uppgivenhet som jag gör ikväll. Nu kan jag inte ens övertala mig själv längre. Äktenskaplig kris är vad det är, och det känns som att det blir tufft att reda ut det. Jag är bara tom, så tom.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Det räcker inte att sparka Perra och Clabbvarparn. Det är minst lika viktigt att få hit spetsspelare. Annars finns det inte en chans att vi klarar en kvalserie. Just nu har vi ingen målvakt heller. Det gör att känslan blir alldeles svart inför fortsättningen. Tom bur, tom tank.

Men hur fasen ska TIK lyckas lura hit toppspelare? Säg det. Det känns som att tiden runnit ut. Klubbledningen borde agerat och sett det här tidigare. Men jag ger dem EN chans till att reda ut det här. Det är deras jävla ansvar att åtminstone försöka göra allt för att rädda Timrå IK som förening.

Åker vi ur kommer vi aldrig upp igen. Timrå är för litet för det.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Johnny Rådepp: Du kommer att bli besviken, var så säker.
Kommentera