1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581313 inlägg · 6216 ämnen

NU FÅR DET VARA NOG!!

1421136 · » Till forumet


Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Heja håkki!
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Knylan:
Andrahansinfo i vilket fall som helst.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Per HApps: Näää det är de yngre som gjort något bra han gör det med. Det har jag kollat
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Olle: självklart kunde det finnas sådana klausuler, men knappast när Linkan har varit involverad. Hade en sådan klausul funnits så hade den använts för länge sedan :-)
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Per HApps: Låter ju lite konstigt förstås. Men samtidigt undrar man ju också lite över vem denne granne är. Kan ju inte finnas så många som har stenkoll på vad Nubben gör och säger 24/7, menar jag.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Frella: det är ju bara att kolla vilka han klappar om ;)
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Timrå Icon: Vi låg ju iofs inte så bra till ifjol heller men ja.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Per HApps: Kan du säga vilka Nubben skrivit kontrakt med så kan jag specialstudera det ikväll.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Såg Sundsvall - SSK igår och även om Sundsvall gör en väldigt slät figur så skulle jag nog vilja se Werneman istället frö dunderklumpen på isen.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Per HApps: Nåväl, det är nog en sanning med väldigt stor modifikation det där.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
RubinCarter:
Förvisso, men det visar att han gör skillnad på spelare inom samma lag och det är ju inte direkt att visa ledarskap.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Per HApps: är det sant så är det ju mkt besynnerligt :/
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Per HApps: finns inte så många att klappa om.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Grannen sa en grej i dag som jag inte tänkt på.

- Nubben klappar bara om och berömmer dom spelare som han själv skrivit kontrakt med, dom andra skiter han i. 
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Olle: Kom precis just nu att tänka på något!
Om Nubben värvade backar och målvakter samt då även indirekt byggde deras defendiva spel ifjol och det floppade rent tragiskt i Frölunda, och Kenta ville ha det på ett annat sätt - vilket han fått i år-....då är det inte så konstigt att vi har ombytta förhållanden i år

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
keano: Sen kan det ju vara så att man har klausuler för det här med inkompetenta tränare, dvs. att dom kan få sitt kontrakt brutet om det sportsliga går riktigt åt helvete.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
hmm, många intressanta förslag på både det ena och det andra och frågan är i vilken ände man börjar, varför inte med ledningspersonerna:

Perra: Kommer ej att bli sparkad inom den närmsta tiden, en normal elitserietränare med ett något sånär aktat namn torde ha en lön på cirkus 150-200 000 kr. Han har väl kontrakt året ut så att sparka honom lär inte hända då den lönen motsvarar en back/forward som vilken dag i veckan som helst kliver in i våran första eller andra line. Vad jag menar är att vi inte automatiskt kan tro att Ante Karlsson ska kliva in/ är mogen uppgiften. Vi måste troligen värva en ny tränare och då sitter vi på två tränarlöner. De pengarna föredrar jag att vi lägger på en spelare. Att Perra förvinner till Molkom eller dylik metropol efter säsongen torde vara självklart. Vissa ropar på Challe, men snälla nån!, han sitter och myser i sin fina våning med en topplön av Modo hela säsongen. Jag skulle byta med honom alla dagar i veckan.

Thomas J: Begått ett generalfel under sin tid som VD, att han anställde Linkan. Nu avgår han efter säsongen så det finns väl inte mer att säga egentligen.

Christer E: Han blev väl anställd av TJ om jag inte missminner mig, han slutar också och det ska bli väldigt intressant att se vem som vill bli ordförande, det lär väl vara lika många i kön till detta, i princip oavlönade uppdrag, som kön till att värva Pikkarainen. Det enda han kan hållas ansvarig för är väl Thomas J, och att sparka honom lär knappast lösa någonting.

Mr Link: Avgå nu, Nubben kan göra hans jobb på 10 % och ändå lyckas bättre. Nedåtspiralen har varit konstant sedan han trädde in. Vilken ände ska man börja i; Jokela, Kolan, Hirscho, Lundmark , 3 år på Hagos, Bagarn etc etc. Det finns inga förmildrande omständigheter. Här pratar vi dessutom riktigt dyra herrar(åtminstone de tre första)jag har säkert glömt/förträngt några. Om han sedan haft otur eller om det är oförmåga tänker jag inte spekulera i, men resultaten kan aldrig pratas bort.

Laget: Vi har de vi har, Lars_Gunnar J på radiosprten tycker jag har varit klokast "Man måste ha hästar för att kunna springa", behöver inte kommenteras ytterligare. En producerande femma är vad vi har, alltid den där Vampola kliver in. Han är f ö den bäste spelaren/centern jag sett i TIK sedan Riku Hahl´s glansdagar.


Vad sker? Jag är tämligen säker på att det inom 1-2 veckor kommer hit 1 landslagsmeriterad back(och då menar jag inte från Frankrike eller Norge) och en forward som kan producera poäng. Det måste bara bli så. Att åka ur finns inte.
Framtiden blir intressant......
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!

ÖstrandsNisse: Bra skrivet och jag delar dina åsikter precis.

"Och det värsta av allt: min kärlek (som jag trodde var odödlig) börjar så sakteliga att avta. Misskötseln och handlingsförlamningen gör att min gränslösa kärlek sätts på prov. Något jag aldrig trodde jag skulle säga. För fan styrelsen, förstör inte min livs stora kärlek. Ge fan i det! Hör ni det."

För tillfället känns spelet lika stabilt som eknonomin i Grekland, eller nåt. Hela situationen med ett spel som inte fungerar (framför allt inte på hemmaplan!) och spelare som är för dåliga för att fixa spel på den här nivån gör att man redan innan match varje gång gör sig inställd på att vi inte kommer att vinna. Bara det liksom, hur trovärdig känner man sig då som "supporter"? Jag börjar känna mig allt mer uppgiven faktiskt, vilket smärtar enormt mycket.

Jag har aldrig någonsin sett ett Timrå så fruktansvärt usla i försvarsspelet över hela banan. Men i egen zon tror jag det slår alla tänkbara rekord ändå. Idag såg man ett AIK som på pricken vet hur de ska störa oss. Myckst skridskoåkning och sätta press på våra backar, som fort hamnar på hälarna och paniken börjar sprida sig. När spelet ser ut så 5 mot 5 så behöver man inte vara något geni för att begipa att det är stört omöjligt för oss att inte släppa in mål med mindre folk på isen. Och jag skriver förstås bara under på att något (läs: ge en rad L E D A N D E figurer i och kring Timrå IK foten) måste hända. Helst för länge sen, men gör det nu innan det är för sent. Jag tvivlar på att Karlstatösera kliver av självmant nämligen.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
ÖstrandsNisse: Riddervall skriver iaf på twitter att han tycker att laget är på rätt spår. Likt SJ's tåg så lär ju även detta "komma i mål" alldeles för sent och även som i SJ's fall så lär kunderna få gå hem besvikna.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
ÖstrandsNisse: Jag tror inte ledningen fattar vad som sker när till och med oraklet Linkan kan säga att det finns i laget. Det gäller bara att komma tillbaks till spelet som var under försäsongen. Kan inte Du förklara att försäsong är försäsong och serie är serie och aldrig mötas de två. Det verkar som om han inte fattat att det experimenteras helfriskt under försäsong. kan Du inte skicka ett mail till oraklet ?
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
ÖstrandsNisse: Jag kan bara säga en sak om den här säsongen:

Det hann inte ens ljusna förräns det blev kolsvart!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Olle: Ja, hur naiv kunde jag vara som trodde att Perra bänkat honom. Sånt finns ju inte på världskartan. Dumma mig.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
ÖstrandsNisse: Enligt kommentatorn så utgick Hedin med en muskelskada. Så...det är ju ännu värre än en bänkning. Eller? Jag vet inte.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Jaha, det är liksom inte speciellt skoj att vara Timrå-supporter för tillfället. Det är nästan otäckt på något sätt. Hjärtat slår dubbla slag, tredubbelt när motståndarna är i vår zon. Idag visade Perra handlingskraft, visst bänkade han Hedin? Bra jobbat, typ.

Alltså jag vet inte var jag ska börja. Det här laget har så många brister så det liknar ingenting. Vi sprattlar till i någon match ibland, sedan är det sådär äckligt dåligt igen. Riktigt jävla äckligt dåligt! Det som är värst är att inte ledande personer i föreningen ser det uppenbara och agerar. Det får fan inte se ut så här, alla ser det, utom våra "förtroendevalda". De vill avvakta, titta sig i spegeln, rannsaka sig själv, lyfta sig någon liten nivå, göra små små saker sakta så det blir bra någon gång i framtiden, vända stenar o.s.v. Men snälla rara ledning; vad har vi åstadkommit med detta? Va? Inser ni inte att det här laget har kört fast, ordentligt. Börja med att göra nånting, sparka tränaren, ta in spelare som hanterar såna här situationer, gör någonting!!!

Berätta, om det nu är det som det beror på, att föreningen är black. Då vet jag i alla fall varför ingenting görs, då vet jag vad jag som supporter har att förhålla mig till. Nu skämmer föreningen ut sig med sin oproffsiga attityd. Hela Sverige skrattar åt oss. Det är så pinsamt att se det som händer, det gör så ont. Och det värsta av allt: min kärlek (som jag trodde var odödlig) börjar så sakteliga att avta. Misskötseln och handlingsförlamningen gör att min gränslösa kärlek sätts på prov. Något jag aldrig trodde jag skulle säga. För fan styrelsen, förstör inte min livs stora kärlek. Ge fan i det! Hör ni det.

Det var längesedan jag var så nedstämd och kände en sådan uppgivenhet som jag gör ikväll. Nu kan jag inte ens övertala mig själv längre. Äktenskaplig kris är vad det är, och det känns som att det blir tufft att reda ut det. Jag är bara tom, så tom.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Skarin:

Jag är bara så rädd att de ska sitta där med självgoda flin hela bunten och säga att det aldrig var någon fara om vi skulle överleva KS i vår.

Fast å andra sidan så lär väl TJ göra ett mediautspel i omg 6 och säga - Hey, vaddå? Vi ligger ju trea!
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Det räcker inte att sparka Perra och Clabbvarparn. Det är minst lika viktigt att få hit spetsspelare. Annars finns det inte en chans att vi klarar en kvalserie. Just nu har vi ingen målvakt heller. Det gör att känslan blir alldeles svart inför fortsättningen. Tom bur, tom tank.

Men hur fasen ska TIK lyckas lura hit toppspelare? Säg det. Det känns som att tiden runnit ut. Klubbledningen borde agerat och sett det här tidigare. Men jag ger dem EN chans till att reda ut det här. Det är deras jävla ansvar att åtminstone försöka göra allt för att rädda Timrå IK som förening.

Åker vi ur kommer vi aldrig upp igen. Timrå är för litet för det.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Johnny Bravo: Exakt. :)
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Jockz: Ja det kan börja krampa :)
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Johnny Bravo:
Nej, men att hålla tummarna är bara elakt mot sig själv.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Jockz: Kan man vara annat än besviken som Timrå supporter oavsett?
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Johnny Rådepp: Du kommer att bli besviken, var så säker.
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Johnny Bravo: Det präglar hela ens tillvaro i nuläget. Frustrerad är väl bara förnamnet det.

Jag orkar inte ens lyssna på fågelholkens urbota dumma kommentarer längre, jag börjar allt mer ogilla värmlänningarnas läte. Till och med en skåning i båset skulle sitta bättre i dagsläget.

I morgon så måste nånting hända, vi håller tummarna på en förändring!
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Johnny Rådepp: Tror aldrig att jag varit så frustrerad som jag är nu.

Förr åkte vi ur efter en säsong, då hann man aldrig hetsa upp sig. Men nu är det 10 år!! o jag vill inte tillbaka till AS.

Skämmes Timrå IK!
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Johnny Rådepp: Håll käften!
Kommentera

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
Johnny Bravo: Det är väl förfaan vi som håller på att gå under. Timrå IK och dess besättningsmän, jomenvisst jag kallar dom för det, det är "Das Boot" så att det sjunger om det nu, dom kan bara ruska av tuppen och gå vidare medans vi ska sjunka allt djupare ner i pillerträsket och leva vidare med ett nytt Timrå IK, år ut och år in tills vi kilar vidare.
Kommentera

NU FÅR DET VARA NOG!!
Ja klipp över allt i den här tråden så ser det bättre ut. Jag mår dåligt själv av överrubriken som var felstavad.

F.ö skrev jag det här i affekt.Orkar inte tänka så mycket längre.

"Hej…….

Ni får ni verkligen AGERA. Visa nån form handlingskraft!
Timrå IK håller på att gå under och ni sitter och avvaktar och vänder stenar. Vad är det för nånting? Va?
Perra leker huvudtränare med Timrå IK:s framtid som insats och ni tittar på.
Att göra misstag, det gör vi alla, men att inte lära sig av sina misstag det är skamligt.
Ser ni inte det som alla supportar ser? Förstår ni inte varför supportarna inte kommer?
GÖR NÅNTING.
Börja med att sparka Perra, värva sen en målvakt som är värd sin lön, 2 backar som vet hur man spelar back o en sniper som kan leka med Vampola… i den ordningen.
Ni måste vara Elitseriens mest inkompetenta o handlingsförlamade ledning.
Vad gör ni för nånting i det här sjunkande skeppet?

Skämmes ta mig f…….!

Redigerad kommentar

Kommentera

1421136 · »