1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581790 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1419642

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!

ÖstrandsNisse: Bra skrivet och jag delar dina åsikter precis.

"Och det värsta av allt: min kärlek (som jag trodde var odödlig) börjar så sakteliga att avta. Misskötseln och handlingsförlamningen gör att min gränslösa kärlek sätts på prov. Något jag aldrig trodde jag skulle säga. För fan styrelsen, förstör inte min livs stora kärlek. Ge fan i det! Hör ni det."

För tillfället känns spelet lika stabilt som eknonomin i Grekland, eller nåt. Hela situationen med ett spel som inte fungerar (framför allt inte på hemmaplan!) och spelare som är för dåliga för att fixa spel på den här nivån gör att man redan innan match varje gång gör sig inställd på att vi inte kommer att vinna. Bara det liksom, hur trovärdig känner man sig då som "supporter"? Jag börjar känna mig allt mer uppgiven faktiskt, vilket smärtar enormt mycket.

Jag har aldrig någonsin sett ett Timrå så fruktansvärt usla i försvarsspelet över hela banan. Men i egen zon tror jag det slår alla tänkbara rekord ändå. Idag såg man ett AIK som på pricken vet hur de ska störa oss. Myckst skridskoåkning och sätta press på våra backar, som fort hamnar på hälarna och paniken börjar sprida sig. När spelet ser ut så 5 mot 5 så behöver man inte vara något geni för att begipa att det är stört omöjligt för oss att inte släppa in mål med mindre folk på isen. Och jag skriver förstås bara under på att något (läs: ge en rad L E D A N D E figurer i och kring Timrå IK foten) måste hända. Helst för länge sen, men gör det nu innan det är för sent. Jag tvivlar på att Karlstatösera kliver av självmant nämligen.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
hmm, många intressanta förslag på både det ena och det andra och frågan är i vilken ände man börjar, varför inte med ledningspersonerna:

Perra: Kommer ej att bli sparkad inom den närmsta tiden, en normal elitserietränare med ett något sånär aktat namn torde ha en lön på cirkus 150-200 000 kr. Han har väl kontrakt året ut så att sparka honom lär inte hända då den lönen motsvarar en back/forward som vilken dag i veckan som helst kliver in i våran första eller andra line. Vad jag menar är att vi inte automatiskt kan tro att Ante Karlsson ska kliva in/ är mogen uppgiften. Vi måste troligen värva en ny tränare och då sitter vi på två tränarlöner. De pengarna föredrar jag att vi lägger på en spelare. Att Perra förvinner till Molkom eller dylik metropol efter säsongen torde vara självklart. Vissa ropar på Challe, men snälla nån!, han sitter och myser i sin fina våning med en topplön av Modo hela säsongen. Jag skulle byta med honom alla dagar i veckan.

Thomas J: Begått ett generalfel under sin tid som VD, att han anställde Linkan. Nu avgår han efter säsongen så det finns väl inte mer att säga egentligen.

Christer E: Han blev väl anställd av TJ om jag inte missminner mig, han slutar också och det ska bli väldigt intressant att se vem som vill bli ordförande, det lär väl vara lika många i kön till detta, i princip oavlönade uppdrag, som kön till att värva Pikkarainen. Det enda han kan hållas ansvarig för är väl Thomas J, och att sparka honom lär knappast lösa någonting.

Mr Link: Avgå nu, Nubben kan göra hans jobb på 10 % och ändå lyckas bättre. Nedåtspiralen har varit konstant sedan han trädde in. Vilken ände ska man börja i; Jokela, Kolan, Hirscho, Lundmark , 3 år på Hagos, Bagarn etc etc. Det finns inga förmildrande omständigheter. Här pratar vi dessutom riktigt dyra herrar(åtminstone de tre första)jag har säkert glömt/förträngt några. Om han sedan haft otur eller om det är oförmåga tänker jag inte spekulera i, men resultaten kan aldrig pratas bort.

Laget: Vi har de vi har, Lars_Gunnar J på radiosprten tycker jag har varit klokast "Man måste ha hästar för att kunna springa", behöver inte kommenteras ytterligare. En producerande femma är vad vi har, alltid den där Vampola kliver in. Han är f ö den bäste spelaren/centern jag sett i TIK sedan Riku Hahl´s glansdagar.


Vad sker? Jag är tämligen säker på att det inom 1-2 veckor kommer hit 1 landslagsmeriterad back(och då menar jag inte från Frankrike eller Norge) och en forward som kan producera poäng. Det måste bara bli så. Att åka ur finns inte.
Framtiden blir intressant......
Kommentera