1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581066 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1420443

Sv: Apropå nånting...
Johnny Bravo: En som diskuterats härinne. Visst, det var en ripoff av Bajen, men vem fan bryr sig nät det var bra gung i låten?

Det är ju de uppe vid röret som varit "klack" de 2 senaste matcherna..

Medans samma depressiva fåntrattar står runt trumman och inte ens orkar anstränga sig, så står de däruppe och hoppar och försöker få igång en publikfest!

Glädje smittas vetni, om nötterna vid trumman slutar dissa nya saker och hakar på sugrören vid ventilationen kanske vi äntligen kan få igång samma hjärta i klacken som det var under "glansdagarna"?

Just my 2 cents.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kostiainen: håller helt med. Inte bara i ledning o organisation Timrå behöver en injektion av nytänkande och engagemang. KLACKEN lyfter publiken, publikens röst hörs av laget o lyfter laget.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kostiainen: Dom där vid trumman är ju lite av en sekt, när man kommer på besök efter sjukt många mil och ska ställa sig i klacken och kör något eget för man blickarna direkt, dom kör sitt dissar allt annat, när DOM kommer på bortamatcher där man själv har som hemmastad så tar dom även över där, kör sitt dissar andras dom har blivit riktigt jävla arroganta och dryga! dom har hybris och storhetsvanssinne så fyfan!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kostiainen:
"En som diskuterats härinne. Visst, det var en ripoff av Bajen, men vem fan bryr sig nät det var bra gung i låten?"

Var det min text :D ?

"Från Timrå stad, kommer vårt lag
Som spöar djurgården oh Modo varje dag
Oh fanan vår är röd oh vit
Och vi hoppar för vi älskar vårat lag.

Oh här står vi, men inte ni
För ni håller inte på vårt lag
Oh alltid rött, oh alltid rätt
kom så hoppar vi för vårt kära lag!"
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kostiainen: Vi som står där uppe försöker komma på nytt och vi är väldigt trötta på att höra samma ramsa om och om igen, klacken behöver förnyelse. Det blir genom att man tar med mycket flaggor och har två pinnare, men också nya ramsor istället för att köra det gamla tramset.

Enligt mig så ska man inte köra "så kom igen" när vi leder. Eller t.ex köra "vi är timrå och vi ger aldrig upp" när det är i mitten av andra, då känns det som att klacken redan har givit upp. Förnyelse behövs!

Tack för de goda orden, vi försöker så gott vi kan där uppe.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kostiainen: Respect!!!
Kommentera