1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1422058

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
hubbenorlen: Problemet är att all kommunikation sker genom lösryckta citat i andra medier. Varför användes inte www.timraik.se?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Tjalle: Enkelt. Seriösa klubbar ska inte spä på mediadravel genom att hålla på med att betmöta skitsnack på sin officiella webbplats.

Tycker Timrå IK att det är värt att kommentera saker och ting ska de göra det som många andra klubbar gör. "Läcka" vissa saker utåt till AB, Expressen, bloggar eller supportersajter.

Sedan kan i och för sig Timrå som klubb utnyttja befintliga kanaler bättre. Jimmy, som kanske är den bäste opinionsbildaren som finns inom TIKsfären, borde vara den optimala kanalen att använda sig av när man vill ha ut information. Jimmy har respekt inom supportersfären, säkerligen hos klubben och hockeyligan i stort, bland motståndarfansen och andra inom hockeyn.

I rapporteringen behöver man inte ens få officiella ståndpunkter utan Jimmy skulle kunna hänvisa till källor inom klubben och liknande.

Använder man Jimmy, om han skulle vara intresserad av att agera på det viset, skulle man vinna på det rent kommunikationsmässigt. Man får ut sin information, man sätter sig inte i en konstig situation med att bemöta spekulativt dravel från sensationalistmedier, och inte minst man kan stilla eventuell oro som kan finnas hos supporterar, sponsorer och andra intressenter.
Kommentera