1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1422649

Sv: Våga Vägra Allsvenskan
Nisse: Det kanske inte behöver kosta så mycket. Om Pikkarainen skulle hamna i en annan klubb så skulle det frigöras en del kapital, sedan vet jag inte om Pierre Hedins kontrakt bör förlängas. Med tanke på hur ekonomin ser ut så måste varenda krona spenderas med förstånd, och jag tror att man kan få något bättre. Men det är inte lätt när det inte finns några pengar att tillgå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Våga Vägra Allsvenskan
Vi behöver en förste keeper PUNKT! Riddarn blir bra som backup och ni vet vem kan spela i något korplag.
Kommentera

Sv: Våga Vägra Allsvenskan
Pätr: Jag tycker man ska jobba på Sebbe, stenhårt. Han har varit bänkad i AHL för bövelen. Tror inte att Sebbe har psyket för detta och det kanske är bättre att tjäna bra med pengar här hemma och vara älskad än att spela för ett lag som har så gott om backar att man kan bänka honom. Nu har jag ingen aning om hur det funkar med sign-on bonusen och om det är möjligt att bryta kontraktet men det bör väl kunna lösas.
Jag är fortfarande förhoppningsfull att Vampola får sällskap av en "polare" inom kort. Dessutom skulle det sitta fint om man kunde frigöra kapital genom att sälja någon av våra dyrare spelare och göra plats för en sniper som kan spela ytter med Vampola. Hur många frilägen spelade inte Vampen fram idag där det från sittplats upplevdes att det bara var att raka dit pucken? Såna chanser måste man börja sätta.

Nog tror jag att vi kommer få se förändringar i truppen. Naturligtvis jättesynd att det inte skett tidigare. Men men, det har jag ondat över tillräckligt mycket. För min del är det läge att se framåt, hoppas på att det som talas i kulisserna stämmer.

Var det någon som såg till Linkan idag? Såg TJ, Ericson och några till på sina sedvanliga platser men jag såg inte till Linkan. Höll han på att slutföra något kontrakt månne? Eller hade han solarietid?

Hockeyhälsningar
Spekulationspolisen Överkalix
Kommentera