1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581681 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1422951

Sv: Apropå nånting...
RocknRolf2: Bra att han ger en känga till fler personer i föreningen. Det är ensamt däruppe på toppen, det ska gudarna veta. Han hade åtminstone kunnat få med sig en till i fallet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
ÖstrandsNisse: Och jag hävdar att han är en katastrof som sportchef. Bara för att ta en sak så misslyckades han under hela sin tid att skriva ett enda lyckat kontrakt längre än en säsong med en tänkt bärande spelare. Har jag fel så nämn gärna någon.

Men visst, Linkan har långt ifrån ensam dragit ner klubben i fördärvet, men jag tycker ändå inte alls att det är märkligt, snarare fullt rimligt, att han är den förste som får gå. Det är resultatet av flera års misslyckanden. Inte heller förvånar det att han tror på sin egen skapelse, vad ska han annars säga? Men tittar vi på dagens TIK - vilka är det som han förväntar sig ska gå fram så mycket egentligen? Titta bara på backsidan, går man igenom namn för namn så ser man ju vilken fantastisk utvecklingspotential det finns... Elakt av hela hockeySverige att tippa Timrå sist trots laget potential.

Tar man sedan det här argumentet med stålar, att han inte kan värva och bättra för att han inte får några pengar - Ja, men hur har den situationen uppkommit? Linkan har ju haft sina chanser även med stålar på fickan. Kolan, Jokela, Hirschovits, Corso, Pikkarainen + dyra panikvärvningar som Lundmark osv. Vi hade en bra spelarbudget ifjol och det är svallvågorna av det totala fiaskot som gör att Linkan fick kicken nu.
Kommentera