1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580620 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1425975

Sv: Silly Season 11/12
arnio: Verkligen. Det är ett märkligt begrepp och sammanfattar spelare som har låga förväntningar på sig och som sedan överträffar de lågt ställda förväntningarna genom att i regel överträffa de lågt ställda förväntningarna på poängproduktion. När dom då gör detta så tycker sig "tyckarna" se något som ingen annan ser eller kunde se. Detta skapar då en liten hype kring spelaren i fråga som bara står i paritet till spelarens produktion.

Röymark är absolut ingen dålig spelare på något sätt men man behöver absolut inte göra honom till något större än vad han är vilket väl Nyström har gjort har jag för mig. Röymark är fortfarande en spelare som får ut för lite av vad han skulle kunna få ut med sin skridskoåkning. Fram tills att han börjar producera i en jämn takt och framförallt visar upp en större jämnhet så är han inte mer än en ojämn brunkare som har en förmåga att kunna raka in några puckar då och då.

För mig är han en aningen mer produktiv variant av Henrik Eriksson, mannen som alltid var som bäst när det gällde som absolut minst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
One down and four more to go!
Enligt källor som jag inte får avslöja.
Inga namn, men en checkisk spelare som kan tolka åt Vampola för han är väldigt dålig på engelska.
Kommentera