1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581672 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1426105

Sv: Silly Season 11/12

Jamen, gonatt då. Där försvann inte bara vår ende riktigt vassa offensiva spelare, utan även vår ende kreativa center. Vem ska Linkan få äran att spela med nu, Hagos eller Bagarn? 'Pest eller kolera', någon? Om han 'gillade utmaningen' som han sa, så...har han sannerligen munnen full. Ersätt Vampola! Med Hagos som offensiv rotetvåa!

Jaja. Det kommer säkert bli jättebra och slutspel av det här ändå. Abso-fuckin-lutely.

Det är ju inte så att Nubben har någon press på sig nu. Det är heller inte så att Värmlandsmaffian i båset fick lite mer att bita i, nu när vi som sagt förlorat väldigt mycket av den självgående kreativiteten (sugna på att se vårt nya PP, anyone?).

Nu skulle vi behöva en skitbra center. Först då kan vi återgå till läge status-quo, med ett ev litet plus i kanten (om centern visar sig vara i närheten av Vampola-klass). Just nu har vi försvagat elitseriens redan sämsta spelartrupp. Fan, så tungt.

Förutom den skitbra centern behöver vi sedan tidigare (dvs ungefär från april och till dags dato) en riktigt bra back. Först då kan vi börja se framtiden an med någon som helst tillförsikt. Händerna upp alla som tror att en förstecenter och en försteback är på ingång?

Fy fan, igen. Linkan var förmodligen jävligt mycket dyrare än man vill tro också.

Vilken extrem skitsäsong det här är. Det tar heller aldrig något slut på eländet. Jag tror fan inte ens vi är i närheten av botten än.

Slutar det här med något annat än allsvenskan är det ett mirakel i stil med USA:s OS-viktoria 1980.

Faaaan!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Bragd-Birger:men vi har ju murley 
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12

Bragd-Birger:

Antagligen så ersäter Linklan Vampen i Tiks tänkande då båda är assistkungar och ingen av dom nån sniper!! Nu ska en riktig sniper in bredvid Linkan antagligen. Inget annat på denna jord är acceptabelt!!! Och ABSOLUT en el två def backar!

Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Äh det är lugnt... Vi har ju ett gäng hårt jobbande spelare på väg uppåt i karriären som Bagarn och Hagos. Båda på flera år dessutom = mycket att bygga på. 
Kommentera