1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1426219

Sv: Silly Season 11/12

Simmalugnt:

Pröva får du se, men du kanske inte har den förmågan att se det positiva i det som händer och sker.

Jag tycker det är positivt att slippa se Vampola köra enmans shower, drälla med puck i egen zon, kanske han nu hittar sitt i en ny omgivning.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Abron: högmod går före fall, släpp hörnflaggan och kom in i matchen, allt är INTE positivt i TIK nu, inse fakta, låt oss gnälla ett par dagar nu, på Tors är det match och då står de flesta om dom som gnällde mest liktförbannat i EOn arena!
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Abron:Haha jaa precis vilken sopa han var den där Vampola, skönt att han inte e kvar, han bidrog då inte med nått konstruktivt han inte.... tjoohoooviiiiiurghuuuääää ge mig mer knark!
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Abron:Antingen kan man välja att ljuga inför sig själv och inbilla sig att allt är frid och fröjd, eller så kan man helt enkelt bara bryta ihop och inse faktum - att allt är skit. En förljugen och förskönad omvärldsanalys är inget vidare utgångsläge när man ska ta nya tag. Då är det bättre att stirra den karga sanningen i vitögat istället, hur rädd man än är för att se den.
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12

Abron:

Nej, just nu ser jag ingenting positivt i det som sker.

Att försöka hitta positiva vinklingar på att Vampola försvinner känns som frikyrkligt happy hallelujah mumbo jumbo. Du vet lite som att det är positivt att barn dör för att gud har ett högre syfte för dem. 

Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Abron: "kanske han nu hittar sitt i en ny omgivning"

eller så hade vi fixat den omgivningen till TIK från första början ist för att satsa på Bagarn och annat skrot.
Kommentera