1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581292 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1426709

Sv: Silly Season 11/12

Käre Bad_Brett: Jag är mycket väl medveten om att jag inte är önskvärd här, men kan ändå inte, eller just därför, låta bli att titta förbi och slänga ur mig en sarkasm eller två. Bara för den goda sakens skull.

Dina inlägg däremot sprider bittra utdunstningar av rättshaveri. Vad är syftet, att försöka vrida alla åt höger, omvända dem till Modo:iter, vilket är meningslöst, ni spelar alla redan banjo, eller att helt enkelt få utlopp för någon sorts outgrundlig frustration?

Du är inte snärtigt elak, ondskefullt träffsäker eller ens fascinerande.

Så varför?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12

Moverare:

Jag har ju redan förklarat att jag tycker att retoriken i den här gästboken är tämligen underhållande och fascinerande. Det handlar bara om att jag får mig ett gott skratt av att läsa Bragd-Birgers inlägg och sedan följa hans skara anhängare som tycker att han är jättetuff för att han vågar kalla motståndarsupportrar hjärndöda.

Angående den politiska diskussionen är det mycket enklare än så. Häromveckan argumenterade Bragd-Birger, utifrån ett moraliskt perspektiv, för hur synd det var om Rahimi. Det krävs emellertid inte många gnistor för att han själv ska börja med precis samma typ av plumpa påhopp. Det blir följdaktligen komiskt när människor som Bragd-Birger, ena sekunder föreläser om vikten av att visa respekt mot oliktänkande, för att i nästa sekund anamma precis det beteende som man har kritiserat.

Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Moverare: Nu blir det åka av när du blivit hockey-röd! ;)
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12

Moverare:

Hehe, många cyklopögon nu som kollar in ditt inlägg och fattar nada.

Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Moverare: Jävlar vad plus du kommer få på det där!
Kommentera