1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581776 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1426986

Sv: Apropå nånting...

Wayne Gresky: För oss i publiken kan jag säga att trots tveksam nivå, eller kanske just pga detta, så var det en rätt underhållande eftermiddag igår. Att du är en dryg jävel som gillar att provocera är välkänt och det var väl lite så det började. Du tittar in här och kläcker ur dig något som ska verka seriöst men som tydligt stinker av sarkasm och illa dolt häcklande.

Gott så, vi är många som gör detsamma gentemot er Modoiter och det är väl liksom lite av nöjet med en sån här sida. Men löjligt blir det när du går upp i falsett och börjar med diverse pekpinnar hit och dit, harmsen över att ha blivit "påhoppad" och fått mothugg, samt när en annan polare till dig börjar jämföra snacket härinne med politiska debatter etc. Då är det bara fånigt.

Det är också fånigt när man skriver en sak med en tydlig underton av en annan andemening (=ironi) och sedan hulkandes försöker hävda att man ju krasst bara menat just de ord man skrev. ja ja...du fattar säkert vad jag menar.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Bragd-Birger är er tungviktsmästare i provokationer och meningslösa debatter, samt har ett helt koppel anhängare som följer hans inlägg med förtjusning. En på pappret värdig motståndare med andra ord. Tyvärr verkar han ha hamnat i en formsvacka djupare än Timrås. Personligen så njöt jag i fulla drag av han uppenbarligen såg sig som otillräcklig att bemöta mina argument och istället var tvungen att övergå till smädelser, och det är absolut inte synd om mig, men för forumets skull så tycker jag ändå att det bör upprätthållas en viss anständighet på inläggen. Förstår du bättre då?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det WG sysslar med alltså.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Klassiskt fall av ad hoc-retorik. Lika ovärdigt varje gång.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hallåååå! nu tycker jag att vi GEMENSAMT i denna sal... sjunger.. WE SHALL OVERCOME, så att vi får ner stämningen
Kommentera