1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581028 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1430168

Sv: Apropå nånting...

Bragd-Birger: Jag blev intresserad av detta för att det var så dubbla budskap i artikeln i dagbladet. Och visst är det så att jag inte hade skrivit inlägg om det ifall han spelade kvar i Västerår eller Luleå. För att jag inte följer de lagen så nära som jag följer främst MODO men även Timrå. Och jag syftar verkligen inte till att använda detta mot timrå, ni blir inte ett sämre lag för denna händelse.

Dock bör ni fundera på hur ni skulle reagerat om en MODOspelare försvarade sin sambo som blivit dömd för grov misshandel av sitt barn. Hade ni alla avstått att skriva om det?

Orsaken till att jag skrev här idag var att vissa skrev att hon blivit frikänd, men så kan det inte vara, då hade hon sovit utanför murarna redan. Utan det som kan ha hänt, om nu kvinnan fått sin frigivelse tidsbestämd till 1 dec, är att HD tagit upp målet och ändrat rubriceringen och domen till sambons fördel.

Och jag är ärligt intresserad av detta utan uppsåt att irritera, men jag är medveten om att vad än jag skriver här så tar de flesta det som en provokation. Det kan jag dock inte göra så mycket åt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
spud: HD kan inte bara ändra en dom, än mindre en rubricering, utan rättegång. Dock har vi i Sverige generellt två-tredjedels-frigivning. Allstå, om man sköter sig släpps man efter att två tredjedelar av straffet avtjänats.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
spud: Om du nu verkligen inte vill irritera men samtidigt vet att du irriterar så fort du skriver här - är det inte läge att fundera på om du verkligen ska skriva något alls? Alternativ två skulle ju kunna vara att tänka igenom vilken typ av inlägg du skriver och när du väljer att göra det.
Kommentera