1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582342 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1430892

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?
Öppet brev till Jimmy:

TACK!

Idag är det Du som hjälper mig genom dagen. Ditt brev till spelarna beskrev uttömmande det jag känner och vill uttrycka, en viss tillfredsställelse skänker förhoppningen om att detta brev kan komma till spelarnas kännedom. Särskilt träffande tycker jag det är när Du skriver att t.o.m. upphämtningen i 3:e kändes ovärdig. Det sätter till viss del perspektiv på hur genomuselt det var.

Ledare och tränare i Timrå IK har, med all rätt, fått utstå mycket skäll och skarp kritik. Igår var det dock spelarna som på alldeles egen hand lyckades sänka sig till en nivå jag knappt trodde var möjlig hos ett elitserielag. Eller jag kanske ska skriva hos ett lag med elitseriedrömmar. Igår syntes inga av dessa drömmar och i fråga om kunskap var det så långt från elitserieklass att det var tragikomiskt.

Siffrorna 5-4 var skrattretande missvisande, 10-1 till AIK hade speglat matchbilden bättre.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?

mikenomad: Ja och jag misstänker att Jimmy raffinerat nog tog udden av upphämtningen i 3:e på grund av ett eventuellt presumtivt försvarstal i stil med; "Ja men vi är på rätt väg då vi var nära att komma ikapp".

Man ska inte ge dem en skuggan av en chans att tycka man har rätt att slå sig för bröstet bara för att AIK slutade spela ett tag.

Näe aldrig har man skämts så för att vara Timråit faktiskt! Får jag se en enda av spelarna dricka ute på krogen före jul ska jag personligen fota verenda en av dem och lägga upp här på sidan

Redigerad kommentar

Låst ämne

Sv: Kommer du skänka 500 kr till föreningens värvarpott?
mikenomad: Inser att trådvalet till mitt förra inlägg var olyckligt men det kan säkert T T fixa.
Låst ämne