1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1430952

Sv: AIK - Timrå IK 2011-11-23

lungan: Ja men nu var jag i och för sig inställd på torsklåda redan innan match då vi notoriskt alltid lyckats hitta ett sätt att fönedras av AIK. Och att tränarna skulle lyckas komma med en genialisk lösning just till den här matchen när de inte lyckats på två år kändes ju som en utopi.

Men ändå. Sättet man uppträder på är det som retar mig! Man måste börja utreda vad det handlar om förutom dåligt självförtroende.

Drar det in avgaser i spelarbussen eller vad är det frågan om.....?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2011-11-23

Timrå Icon: I går har jag svårt att se att centerbristen trots allt inte hade ett finger med i spelet. Innan match hade vi två naturliga centrar (tre med Boyce, men han var ju extraforward). Hagos och Bagarn. Två så extrema icke-playmakers att det knappt kan bli mer okonstruktivt.

Sen försvann Bagarn tidigt. In med Boyce, och fortsatt matchande av Murran och Röymark (som verkligen visade sig vara så usla centrar som man befarade att dom skulle vara). Hagos briljerade ju också med den där tiominutarn (hans kastande av handskarna och efterföljande dans med domaren emellan fick mig att ta fram skämskudden och vrida mig i plågor), vilket knappast hjälpte till.

Jag vill ha in en kompetent center, nu. Av dagens ST-intervju med Nubben blir man ju inte direkt lugnad. Pengarna nästan slut. Intressant att han medger att han ville bli av med Vampola för att frigöra pengar till värvningar. En strategi som kan funka, men då måste det bli något mer än Motin, Bremberg och Fleury.

Det har gått ett antal veckor nu sedan det börjades agera (!!!1), men jag är tveksam till om vi verkligen har ett starkare lag än innan. Fortsatta och snabba aktioner livsviktiga.

Eller, snabba och snabba. Vi har till den sista januari på oss. Möjligheten att hänga kvar utan kval har man sannolikt redan försatt. För jävla trist.

Kommentera