1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581408 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1446134

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-12-03
Men dåså grabbar!! Fest!! JAG ÄLSKAR TIMRÅ IK SÅ JÄVLA HÅRT!!!!! NI ÄR MITT LIV <3<3<3<3<3<3<3<3<3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-12-03
fan det känns som om jag mest är här o skriver när det gått dåligt... tack linkan! Du gav mig hall of fame status i år! =] jag tänkte bara säga att jag är glad nu! Nu spelar timrå ik lite mer som jag hade tänkt inför seriestarten... nu är vi pain in da mothafakkin ass att möta.

Torp gör ont...
Robinson är sjukt SJUKT intensiv i sitt spel...
hedman ser inte längre ut som en klippa i försvars zon. Inte så att han blivit sämre. De andra har klivit upp till hans nivå.

Motin blev nog nästan bättre än vad nubben vågat tro.
Jag skiter i om halonen får skit av en del här inne jag har med egna ögon sett honom mot tex fbk senast där han fanns över hela jävla banan! Han ÄR grymt viktig o allt annat än en dununge att möta! Nice
Granath är lite på samma sätt som halonen... nice

Högström används sparsamt vilket jag gillar. Det finns som sagt potential i honom meeen han kan ställa till med mer än vad han klarar av att reda upp...

Kedjorna har satt sig... jag är ganska nöjd. Visst finns det fortfarande en del att önska men kravet på vassa nyförvärv har drastiskt minskat!

Något som de som sliter på isen och o båset o kanslit med för den delen skall ha kredd för! Nu lever hoppet. O så länge det finns så kan man spara en slant o kanske lykkas redovisa ett positiv år. NICE!

Jag har inte dömt ut våra målvakter. Dom har haft ett försvar framför sig som t.o.m hästen hc hade klarat av att snurra upp. Lundström släpper returer nu med enda skillnaden är att backar o frw agerar isst för att åka bakom o titta på! Riddarn o Lundström duger i es!

De som jag tycker varit viktigast i efternoveberuppehållets timrå ik= Timo. Nu är han lite rappare lite fränare lite effektivare! HOPPAS HAN HÅLLER!
Motin kom in när han behövdes som mest och samtidigt som övriga backar höjt sig. Men den här killen är STABIL!
Hagos. Som det nämnts tidigare så gör han ett fantastiskt bra jobb nu! Ok han är inte särskillt vass i anfallspelet meeen han är jättebra i det som givit oss dessa 4 raka... försvaret!

Jag mår bra nu! Kriga på för fan jag gillar att vinna!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-12-03
ersson: skål :D
Kommentera