1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581464 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1446388

Sv: Apropå nånting...

Steffe: Ja, och det du nämner har vi ju ingen aning om. Det är mycket möjligt att dom hade några spelare på gång. Kanske är dom fortfarande på gång. Vad vet vi? Inte ett jävla skit och allt är i sin ordning. Jag har svårt att se att man vill få in en exakt summa för att täcka en värvning för resten av säsongen på öret. Pengarna skapar ett utrymme som knappast gör klubben ont. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Knylan: Jag kan förstå tänket här inne, däremot så är det rätt så många som inte hänger här inne som säkert vill veta vart pengarna tagit/tar vägen.

Om klubben går ut med en värvarkampanj så kan dom väl inte nyttja slantarna till annat... då bränner dom så att säga allt förtroende från sina supporters och kommer förmodligen INTE att kunna nyttja denna räddningsplanka fler gånger i framtiden.

En värvning bör presenteras snarast, vi står inför ett JVM där vi åtminstone får lov att klara oss utan en duktig kille under några veckor. Den killen/killarna som kommer in måste också få en chans att komma in i vårat (numer bra?) spelsystem.

Kommentera