1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581470 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1446405

Sv: Apropå nånting...

Knylan: Jag kan förstå tänket här inne, däremot så är det rätt så många som inte hänger här inne som säkert vill veta vart pengarna tagit/tar vägen.

Om klubben går ut med en värvarkampanj så kan dom väl inte nyttja slantarna till annat... då bränner dom så att säga allt förtroende från sina supporters och kommer förmodligen INTE att kunna nyttja denna räddningsplanka fler gånger i framtiden.

En värvning bör presenteras snarast, vi står inför ett JVM där vi åtminstone får lov att klara oss utan en duktig kille under några veckor. Den killen/killarna som kommer in måste också få en chans att komma in i vårat (numer bra?) spelsystem.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Steffe: Vi klarar oss bättre detta år jämfört med föregående då Lander hade en betydligt mer framträdande roll än Boyce-Rotevall.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Steffe: Tänket här inne handlar inte om att vi inte håller med dig, vi, eller jag ska väl tala för mig själv, JAG håller med. Jag vill också se värvningar. Det vill alla. Inte minst Kent Nubberg. Diskussionen kring hur man använt de pengar som kommit in via kampanjen kan däremot tas först när dom använts. Står vi här med Peter Nylander och Patrik Nevalainen som enda förstärkningar efter att fönstret stängt så kan vi diskutera huruvida man bränt en halv mille supporterinskramlade pengar på bajs. Men nu är vi inte där. Vi har inte sett hela frukten av detta och då finns det inte fog för oro. Vi är några veckor från uppehåll nu och precis som senast så är det just under uppehåll som det mesta sker.

Jag vill så klart inte att man ska använda pengarna till annat än värvningar och det kommer man med all sannolikhet inte göra heller, så pass godtrogen måste man ändå vara tills man sett motsatsen. Man får tyvärr inte så mycket till klasspelare för en halv mille heller, men det jag menar återigen är att man får ett större utrymme. Man får hål att stoppa i när det gäller påfyllnad av spelartruppen. Klart att det hade varit roligt att som i Brynäs fall kunna skramla för ett färdigt namn som man gjorde med Jonas Nordquist men nu är det inte så det ligger till. Nu handlar det om att för klubben skapa förutsättningar och möjligheter att värva bra spelare. 

Köper man en ny ismaskin för slantarna så kommer jag också gå upp i falsett och undra vad fan som pågår. 

Kommentera