1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581780 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1449643

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2011-12-11
Magnus Rövarn : Han är i mitt tycke bättre än minst 4 backar i Timrå
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2011-12-11
bobrov: Där har du det enskilt största problemet i dagens Timrå IK. P-E Johnsson må vara en enastående lagbyggare men han är verkligen lika enastående åt andra hållet då det snackas taktiker, känsla för spelet och välja rätt vid vissa situationer. Jag är verkligen livrädd att ha den mannen i båset då vi spelar kvalserie längre fram i vår. En oerhört osäker person som inte riktigt vet varför det går som det går, varför resultaten uteblir. Många är dem som snackar om spets, lika många är dem som vill se en back. Men handen på hjärtat tror jag att ett nytt tränarpar är det mest akuta i dagsläget. Vårt nuvarande fixar inte detta, inte en chans. Nu har jag inte haft förmånen att se de senaste 3 matcherna men jag tror att intrycken från tidigare matcher består. Ett tränarpar som är oduglig på att matcha rätt, ett tränarpar som inte ser det uppenbara och ett tränarpar som inte har någon riktig idé hur man förändrar en gameplan (som för all del är rätt osynlig anyway). Bort med skiten (all respekt).
Kommentera

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2011-12-11

bobrov: Moe? Har du sett några IFSH-matcher eller? Jag har inte gjort det, men är han verkligen bra eller langar vi bara upp hans namn i affekt för att han är egen produkt? Jag kan inte riktigt se vilken funktion han skulle fylla i syfte att förstärka backlinjen. Gemene man verkar ju jämföra honom med Högström och att Moe skulle vara i någon form av särklass. Rent poängmässigt så är det ju definitivt inte så, Högström har gjort 1+2 på fyra matcher i Sundsvall, Moe 4+2 på 23. Båda spelar med minimala marginaler och spelar helt utan nerver vilket i sin tur leder till en del slarv. 

Vidrigt tung förlust igår, men föreställ er hur man hade känt om laget klappat igenom fullständigt. Nu var det inte så. Effektiviteten sket sig fullkomligt kombinerat med en storspelande Gerber, framförallt i andra perioden. Man får helt enkelt välja hur pass olycklig man vill bli efter en förlust som igår, vill man låtsas som att det var årtusendets plattfall så får man göra det. Vill man se lite mer nyktert på det hela  så kan man se det som undantaget som bekräftar regeln, att vi ändå är inne i en bra trend och att laget har lyft sig. Hade Växjö haft Norrena i kassen istället så kanske två puckar till hade ramlat in och då hade vi suttit här och euforirunkat istället. Små jävla marginaler.

25 matcher kvar, jag vet inte riktigt om man behöver extrapolera gårdagen så jävla mycket egentligen. Hur mycket man än gillar att upphöja enskilda matchers betydelse så kommer det svänga i alla möjliga jävla riktningar innan grundserien summeras. 

Kommentera