1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1449714

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2011-12-11

Igår tog det slut, kamrater. Igår blev vi klara för kvalserien. Den usla insatsen igår från tränare, spelare och inte minst publik gör liksom inte saken lättare när vi kommer till en kvalserie. Vi kändes döda. Alla hundratals (höll jag på att säga) måste-matcher mot bottenkollegor som vi förlorat kan man inte bara skratta sig ur eller rycka på axlarna åt. Vi är totalt sämst när det gäller och denna säsong har vi ingen Anton Lander som räddade oss ifjol. Hur många spelare i TIK gör allt för den här föreningens existens, och kommer så göra även i kvalserien? Inte är det många. Inte så konstigt att supportrar tappar tron och en del av kärleken till laget så att säga.

Vår elitserieexistens hänger på Nubben. Vilket jag tycker är riktigt hemskt eftersom det känns som världens jävla svåraste uppgift! Tycker synd om honom samtidigt som jag vet att han är precis rätt man för det här och denna uppgift.

Men ni som kan, håll modet uppe. Hur ni kan lyckas med det efter insatsen igår är en gåta för mig och många andra. Men det är bra att ni finns. Huvudsaken ni inte lurar er själva bara......på avstånd.

I länken har vi lite kommentarer från Nubben tillika TIK-hjärtat. Studerade honom från läktarplats de få gånger han kunde sitta still eller ens satt på samma ställe. Han var fruktansvärt besviken på spelarna. Kunde man se från väldigt långt håll.

– Vi blir ju inte den mest attraktiva klubben, säger Norberg om förlusten.

Vi klarar inte av att prestera. Nej, vi vet det.

Förresten. Börja scouta kvalserielagen, ni som bor på annan ort.

Nu är det snart jul. Timrå IK har förstört den redan. Istället är det Timjå IK som ska fira med oss. Skål, krigare. Ett jäkla festande kommer det att bli.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2011-12-11
Skarin: "Hade vi spelat som i den andra eller tredje hade vi vunnit. Vi var inte där alls, säger Per-Erik Johnsson."

Blev 1-1 i dom två perioderna....Vad säger att det inte "bara" hade blivit 2-2 och vi spelat lika i första, SKIT TRÄNARE.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2011-12-11

Skarin: Ser verkligen inte fram emot att se "Socker-Conny" ha lekstuga i E.ON. Blotta tanken på det scenariot smärtar nåt djävulskt våldsamt. FATTAR NI??? En 36-årig ölback kommer ÄGA ISEN och TOTALT TOKDOMINERA i vårt herresäte! Vem i helvete hade kunnat tro detta för några år sedan?

Orkar man ens åka ner till bilhandlarnas okrönta stad Örebro och Toyotahallen för att se vårat lag bli fullständigt avklädda - jag ställer mig ytterst tveksam!

Det är ju tamefan så mina vänner att vi skulle darra mot lag som Asplöven och Björklöven i dagsläget. Det är så skrämmande att jag inte finner orden.

HELVETES JÄVLA SKIT VILKEN NATTSVART BEDRÖVELSE!!!

Bara skicka in papprena till adressändringen och ställa om till - Adress Rosenhill!

JÄMNA SKITEN MED MARKEN OCH GÅ SAMMAN MED SUNDSVALL - NU!

Amen.

Kommentera