1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581470 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1449810

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Men om det nu inte fanns en "skarp plan" vad fan ska dom med pengarna till då...? Nä, se till att ha en plan innan ni går ut och tigger pengar, förbannade amatörer är vad det är. Det är tamejfan som hela Timrå kommun i ett nötskal... ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Steffe: Birger har redan bemött dig med ett svar på den frågan, med den äran ska tilläggas. Planen består helt enkelt av att förstärka truppen. Man kan ju med enkel matematik räkna ut att det borde finnas medel nu, och då skapar ju en halvmille extra ännu bättre förutsättningar. Förhoppningsvis så kan man skjuta in de pengarna för att hitta någon av riktigt god kvalitet. Annars så får man stärka upp truppen bara. Hur som helst, pengarna är välbehövliga och hjälper klubben. Det bör räcka som motivering för att de som skänkt pengar inte ska tycka och känna att dom kastat kosingen i deltat. 

hubbenorlen: Wandell vore ju en jävla dröm, givetvis men det känns som att spelare i hans roll ändå känner att dom vill köra på. Helt plötsligt så kommer det någon skada och man flyttas upp. Kan väl visserligen gå att göra på samma sätt som man gjorde när han var här, ett lån där dom kan kalla över honom när det behövs. Frågan är hur bra vi skulle må av det. 

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Steffe: Jag förundras över ditt blixtrande intellekt
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Steffe: Man har ju en plan. Planen är att förstärka, och ju mer pengar man får in desto större möjligheter har man att verkligen få tag i något bra. Förstår du?

Knylan har redan förklarat ett antal gånger att det inte finns någon 'skarp plan', dvs någon hundögd spelare som sitter i Sibirien och vill bli löst från kontraktet.

Nubben jobbar större delen av sin vakna tid med att prata med agenter och klubbar. Dom insamlade pengarna kommer att göra nytta. Nöj dig, eller go pro. Amatör.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Steffe: Trodde du insåg att Knylan redan klätt av dig.
Kommentera