1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582183 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1452178

Sv: AVGÅ PERRA!
ÖstrandsNisse:
Stackars Nollan som tar över efter TJ i vår. Man kan ju inte med den godaste viljan i världen tycka att han tar över ett dukat bord.

Tänk att TIK spelade årtiondets slutspelsserie mot MODO för bara några år sedan och nu kommer dom att troligvis spela kvalserie.

Kan någon snälla förklara vad som hände, 
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: AVGÅ PERRA!

Per HApps:

Inte så konstigt egentligen: man anställde en "ickekompetent" person som sportchef. En person som inte lyckats med något i Sundsvall Hockey och tror att han ska lyckas i Timrå?!

Det enda han lyckats med, tillsammans med några andra i ledningen, är att nedmontera ett bra lag från elitnivå till.....ja jag vet inte i dagsläget till vad.

Känns ungefär som om en indier skulle bli president i Pakistan och tro att denna skulle göra Pakistan till en större stormakt än Indien. Eller en ryss som president i USA eller en kurd som president i Turkiet osv.

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Per HApps: För mig är det en gåta hur en nolla som Stefan Lindqvist fått köpa överbetalda divor i parti och minut utan att ledningen reagerat! Nubben har ett helvete att försöka fixa till detta!
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Per HApps: Kvalserie har jag varit inställd på under en tid nu. Det känns oundvikligt. När vi inte vinner de viktiga matcherna utan viker ner oss precis varenda gång så känns allt annat än kvalserien helt omöjligt.
Men, för att överhuvudtaget ha en chans i kvalserien, då måste vi ha en ny röst i båset. Vi har ett lag som bör ta en av de två första platserna i en sådan serie men med Per-Erik som huvudtränare tror jag inte på det ens. Han har ju för fan inte förmågan att få ut det där lilla extra som så väl behövs vi viktiga situationer.

Han ser fundersam ut, han utstrålar någon sorts osäkerhet som gör mig livrädd. Han känns inte som den tränare som ska reda ut detta i en kvalserie. Snarare en tränare som gör andra lag lycklig på Timrås bekostnad.

Jag ledsnade på karln redan under förra säsongen, och tyckte faktiskt att det var lite synd att han inte valde att bryta med Timrå. Vilka svar han fick av Timrå, vad som fick honom att stanna, det övergår mitt förstånd. Sökte han en 100-procentig löneförhöjning och fick det eller har han fått livstids fiskekort i älven?
Låst ämne