1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582191 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1452202

Sv: AVGÅ PERRA!

Per HApps: Linkan är en sopa som jag hoppas jag aldrig får se något mer i e.on arena. Förövrigt så var det väl han som rekryterade Perra som tränare? Försvarar inte alls Perra heller, men jag anser att Linkan kört ner den här klubben i skiten med sina idiotiska värvningar. Han har inte alls scoutat spelare och bytt ut truppen efter varje säsong istället för att försöka bygga någon kontinutet och stomme. Vilken som hellst av oss Timråsupportrar skulle kunnat värva de spelare han tagit hit med de pengar han haft. Han har aldrig haft full trupp (4 femmor) när säsongerna börjat utan fått plocka in spelare i parti och minut när skadorna börjat komma! Man kan ju inte bara värva s.k stjärnor utan behöver ju även breddspelare, men det verkar han inte begripit. Och när man värvar en superspelare som Vampola som är så mycket bättre än de andra så måste han ju få en lekkamrat som är på någorlunda lika nivå. Jag brukar jämföra Vampola med när Timrå låg i gamla Div.1 Norra och plockade in Robert Nordberg (Tidigare Luleå), det var lika dant där, han var en klass för bra för sina lagkamrater och dom hängde inte med i svängarna när han la sina passningar och det gynnade inte laget. Nej, Linkan kunde inte bygga lag och därför är vi där vi är idag! Det kan inte vara lätt för Nubben att reda ut detta, men jag tror han lyckas tillslut men givetvis genom en kvalserie. Förövrigt håller jag med många att det nog är dags för Perra att lämna in trots att det är en oerhört sympatisk och bra tränare innerst inne, men i Timrå har han misslyckats totalt! Men vem finns tillgänglig? Leif Strömberg, Challe Berglund är dom enda jag kommer på i dagsläget. Anders Karlsson är det många som vill ha, och han är säkert en framtida A-lagstränare i klubben, men vad händer med hans karriär om han tar på sig jobbet nu och misslyckas genom att ramla ur? då kanske även han är bränd, vad vet jag?

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: AVGÅ PERRA!
26Huss: Vilka värvade Linkan?? det är dom asen du ska spy din galla på. Sen att Linkan inte hade kompetensen är en annan fråga.
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Äntligen enligt hockeyexpressen kräver spelarna att tränarna ska avgå omg ! Bara för Nubben och ta bort skiten omg och värva värva spelare och inga jävla fjärde kedjespelare ALL IN NU FÖR HELVETE DE FÅR BÄRA ELLER BRISTA !
Låst ämne