1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1452212

Sv: AVGÅ PERRA!
Vem fan styr Timrå IK?

Någon måste stå längst bak och agera sista utpost och ansvarig. Känner sig TJ trygg med svikande publiksiffror, försäljning, spelaruppror, sponsorkontakter och totalekonomi på sin väg mot vårens mål?

Fine för mig. Vinner man kvalserieslaget och överlever ekonomiskt med denna sargade krigsmaskin där Perra framstår lika kreativ som en istapp i Antarktis, då ska chefen hyllas med pukor och trumpeter.

Vem eller vilka får lön för detta i Timrå IK?

Ibland får jag en känsla som kan beskrivas som där råttor lämnar ett sjunkande skepp med svikna passagerare...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: AVGÅ PERRA!

Smokey: Tyvärr har vi ingen stark man som tar tag i det här när det blåser orkan. Jag har efterlyst handlingskraft från Johansson under hela den här säsongen men jag har inte sett en enda antydan till att han stått upp och agerat, som den chef han är. Det är, som några redan varit inne på tidigare, lite strutsvarning över hans beteende.

Jag förstår inte varför han skulle vara kvar som adjungerad klubbdirektör då han inte, som det verkar, är speciellt delaktig i det som sker. Inte utåt sett i alla fall. Även om sportchef Norbergs tankar är intressanta att ta del av så är det minst lika intressant att höra hur styrelsen ser på saken. Ericson har gjort några små trevande försök att kommunicera med media men annars är det rätt klent av den varan.

Jag skulle uppskatta tydlighet i detta läge. Hur tänker styrelsen, och framförallt, hur ska vi undvika en kvalserie? Om vi hamnar där, hur har man tänkt att reda ut det? Vilka förändringar ska göras, för det gamla tugget om att spelarna måste ta tag i det här, det håller uppenbarligen inte.

Att visa handlingskraft nu tror jag är jätteviktigt för att det inte ska rasa ihop totalt. Nu måste alla som jobbar i föreningen brinna för det här, de måste smitta av sin enusiasm till supportrar och sponsorer. Det måste ingjutas mod i spelartruppen. varenda jävel som jobbar nära föreningen måste lägga all energi de kan för att vända detta. Det måste brinna, brinna och åter brinna hos varenda jävel. En bra början är att plocka in folk med hjärtat på rätta stället. Plocka bort Perra och ersätt honom med Ante, han brinner i alla fall för detta, var så säker. Det måste vara den bästa starten på detta kaos som föreningen befinner sig i.

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Smokey: Håller med. Vi kan inte bara se att spelarna - tränaren - sportchefen år efter år är för "inkompetenta" det handlar om vilka som är bakom. 

Hade vi byggt en ny arena för något år sedan, hade föreningen visat att den ville framåt, då hade vi inte varit här idag.

 
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Smokey: AB om situation-Perra.

Mobilversionen dock.
Låst ämne