1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582170 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1453253

Sv: Perra avgick, vad händer nu?

Gött att Rolandz left the building. Eller, det sjunkande skeppet, om man så vill.

I vilket fall helt nödvändigt för Timrås fortsatta överlevnad. Förhoppningsvis kommer det inte för sent. Men man sitter ju en smula brunt till. Megajumbo och med 20 träningsmatcher innan Lilla SM. Hopplöst läge att värva i. Den där förstecentern och dito-backen är det bara att glömma.

Vad gäller efterträdare har jag ingen vidare koll på j-Ante. Likväl är det mitt spontana förstaval, med tanke på förankringen i föreningen. Nubben ska absolut inte stå i båset, annat än under övergångsperioden. Sportchefer sitter på dubbla stolar, med spelare dom värvat och vurmar extra för. Dessutom har jag låg tilltro til hans taktiska kunnande.

Frågan är väl om Ante pallar pressen en kvalserie kommer att innebära. Där har  vi ett frågetecken med stor betydelse.

Hursom. Nu befinner vi oss på bottnarnas botten. Lägre kan vi inte sjunka. Inget hopp om undvikande av kvalserie, inga livlinor. Nu är det tid att börja hitta en väg uppåt. Högt kommer vi aldrig, men i a f så långt från botten om möjligt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Perra avgick, vad händer nu?
Nu har ni fått som ni vill Perra avgå.. Nu har ni inga ider vem som ska efterträda honom jag trodde ni hade tängt så långt men icke...
Kommentera