1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1453715

Sv: Apropå nånting...
ÖstrandsNisse:superfalle: Ja vi får ha en hög målsättning: att bli tvåa i KS efter det lag som blir 11:a i ES. För det blir mest troligt nåt av de lag vi tagit 2 av 22 p mot eller vad det nu är. Och där vet vi ju hur det går, trenden är tydlig om man så säger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
U137: Det finns all anledning till oro. Det känns som att det finns väldigt många saker som måste bli så mycket bättre för att Timrå IK ska spela i elitserien nästa säsong. Så här brunt har det inte känts någon gång under 2000-talet.
Förutom Örebro samt det lag vi tar med oss från elitserien så känns lag som Malmö (om de får ordning på spelet) och Västerås som lag där vi kommer få kämpa hårt för att knipa poäng mot.
Otroligt skönt med tränarbyte redan nu så att det, om möjligt, finns tid att slipa på en del detaljer som inte fungerat under Perras tid i föreningen. Viktigast är att hitta rätt i PP och BP samt som jag ältat sedan i mitten på förra säsongen, få till nån form av eget spel med ett grundspel som laget kan falla tillbaka på.

Vårvintern kommer bli jobbig. Det är jag rätt övertygad om.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
...Jämför storhet på människa med hur Perra hanterar situationen efter att han lämnat TIK jämfört med den oseriösa tjockisen som drog till HV. Perras syn på brister i organisationen bör förhoppningsvis komma till klubbens och medlemmarnas kännedom ändå.
Kommentera