1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582275 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1454661

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 2012-01-05
Wayne Gresky: Kent Norberg har tackat nej till tre spelare de senaste dagarna som inte går av för hackor, p.g.a. att det är fel karaktärer. Det tycker jag är stort, det bevisar att han rustar för kvalserien. Det enda jag inte begriper i sammanhanget är varför han kontrakterade Fredrik Bremberg om han nu inte får några lekkamrater. Hur tänkte han där?
Det finns många saker som får mig att tveka, samtidigt som jag accepterat att ge Nubben en chans till...
Det finns nog många ordspråk som skulle beskriva dagens Timrå IK. Jag skulle vilja beskriva det med ordspråket: '-Hä ä inte lönt å lugga en flintskallig'

Hoppas dock på derbyn också nästa år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 2012-01-05

ÖstrandsNisse: Frågan är ju: OM nu Kent Norberg tackar nej till spelare på grund av deras brist på karaktär så undrar man ju varför han värvade Bremberg från första början. För mig kommer han alltid vara urtypen av en spelare som har klass men totalt saknar karaktär. 

Det här med karaktär känns som något man bara hivar fram så fort en spelare saknar klass men råkar ha bra skridskoåkning, om man nu inte har sådana urtyper som alltid lyfter sig under press som t.ex. Lander och Zäta. Vi måste få in finess. Jag tror inte vi kommer kunna brunka oss genom Kvalserien. Vi kommer behöva föra varenda match. Vi måste avgöra dom själva.

Nä, fy fan. Karaktär hit och karaktär dit. Vi måste fylla på truppen. Men att en spelare saknar "karaktär" är ju också ett annat sätt att säga att spelaren i fråga är för dyr. Sen så är det nog generellt sett så också att spelare med "karaktär" också är spelare som klubbar aldrig skulle göra sig av med. Vi får  helt enkelt gröpa genom marknaden efter spelare som är värvade som spets men som floppat/misslyckats. Då blir det ännu svårare att hitta något om man prompt ska ha "karaktär".

Fy fan för detta. Fy fan.

Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 2012-01-05

ÖstrandsNisse: Trots att det finns ett antal här som jag unnar ett favoritlag i allsvenskan så hoppas även jag på länsmöten nästa säsong.

Att bygga ett lag för kvalserien är helt rätt. Det kan tom vara en fördel att bli klar för kvalserien i god tid så att man kan vila spelare med småskador samt träna ned laget en smula och toppa formen i kvalserien.

Att döma av er vikarierande tränares uttalanden i tv idag så gissar jag att ni snart har en ny huvudtränare också.

Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 2012-01-05
ÖstrandsNisse: Derbyn mot S-vall...?
Kommentera