1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582269 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1454681

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 2012-01-05

ÖstrandsNisse: Frågan är ju: OM nu Kent Norberg tackar nej till spelare på grund av deras brist på karaktär så undrar man ju varför han värvade Bremberg från första början. För mig kommer han alltid vara urtypen av en spelare som har klass men totalt saknar karaktär. 

Det här med karaktär känns som något man bara hivar fram så fort en spelare saknar klass men råkar ha bra skridskoåkning, om man nu inte har sådana urtyper som alltid lyfter sig under press som t.ex. Lander och Zäta. Vi måste få in finess. Jag tror inte vi kommer kunna brunka oss genom Kvalserien. Vi kommer behöva föra varenda match. Vi måste avgöra dom själva.

Nä, fy fan. Karaktär hit och karaktär dit. Vi måste fylla på truppen. Men att en spelare saknar "karaktär" är ju också ett annat sätt att säga att spelaren i fråga är för dyr. Sen så är det nog generellt sett så också att spelare med "karaktär" också är spelare som klubbar aldrig skulle göra sig av med. Vi får  helt enkelt gröpa genom marknaden efter spelare som är värvade som spets men som floppat/misslyckats. Då blir det ännu svårare att hitta något om man prompt ska ha "karaktär".

Fy fan för detta. Fy fan.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 2012-01-05

Knylan:

Bremberg kommer ju vara kung i eventuell Kvalserie när han får lite mer tid på sig.

Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 2012-01-05
Knylan: Bremberg värvades väl i ett läge då det i stort sett inte fanns en spelare tillgänglig (än mindre någon med fantastisk karaktär) och Timrå med en tunn trupp fortfarande hade en reell chans att klara nytt kontrakt utan kvalseriespel. I ett lag som var i stort sett helt utan konstruktiva spelare så var det inte helt fel tänkt att ta in en PP-specialist även om även jag ställer mig aningen frågande till hans karaktär.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 2012-01-05
Knylan: Bra där. Och då känns ju denna månad som helt avgörande. Precis som du säger går det ju inte bara att tacka nej till spelare. Hans uttalande är rätt så kaxiga där ändå. Det är klartext och proffsigt. Men som sagt......

Frågan är vilka han tackat nej till. Någon som vet? Jag har faktiskt inte en aning.
Kommentera