1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582828 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1454827

Sv: Apropå nånting...
Det är dags att ta bladet från munnen nu och konstatera att Nubben är en minst lika stor SC-sopa som någonsin Linkan. Visst, det gick bra några säsonger som färskingar i ES och med en boostad ekonomi likt det vi ser i Lakers nu att glänsa med 1-årskontrakt på diverse stjärnor. Värre då när man skall bygga ett lag på lite sikt. Nä, det var nog inte bara västkustens survintrar som låg bakom misslyckandet där, ballongen spricker nu. Molinder på ytterligare två år??

Herregud, sämsta värvningen ever?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Vilka färdiga inlägg. 

Men jag håller med dig. Nubben är inte Gud. Han är inte
omänsklig, ingen frälsare, ingen Joe Labero, ingen person som har en väska fylld med pengar och diamanter. Snarare fylld med.......korkar!
 
Det jag menar är att utan honom så hade inte lilla, lilla, lilla Timrå varit ett elitserielag så pass länge som vi varit. Jag tror inte det. Jag menar att han varit rätt man för TIK genom åren och jag menar att han är precis rätt man som tog på sig "äran" att kliva in och börja städa och bygga om för någon månad sedan.

Många som klagar på Molinder. Jag också. Men han är en ersättare till Bagarn och till viss del även Gnagarn. Då blir Molinder helt plötsligt inte lika dålig igen. Men visst. Börjar han inte visa något snart så känns värvningen skrämmande. Å andra sidan känns det som en omöjlig uppgift för vilken sportchef det än må vara att värva hit Gretzky, Lemieux eller Yzerman till den här föreningen. Ett lag och förening som blivit mindre och mindre attraktionskraftiga. Och som till råga på allt är avsågade. Vi behöver bli proffsiga på alla plan. Vilket nog inte alltid varit så lätt med en arena ute i bushen t ex.

Han letar spelare med rätt karaktär. Spelare som alltså vill offra allt för att Timrå ska vara kvar. Helt rätt väg att gå tycker jag. Men då får han nog leta ihjäl sig skulle jag tro. Om nu inte Zäta, Lander, Sebbe, Manderville, Sonnie, Koskinen, Robban, Matthiasson, Micke Lind eller Kapanen kommer.

Men jag både tror och hoppas att Nubben kan bygga ett så slagkraftigt lag som det är möjligt inför kvalet. Jag är glad att det är just Nubben som tagit på sig den uppgiften. Ingen hade nämligen klarat av det bättre. Det är jag övertygad om. Framförallt inte Linkan. Att ens jämföra dem känns superlöjligt.

Min oro, likt RTS, är att saker och ting kan vara för sent.


Förresten. Den här Murley då? Är han omöjlig att göra sig av med? Kan det vara någon som vill ta över kontraktet? Jag tvivlar. Ett typiskt exempel på en som inte brinner för att TIK ska vara kvar. 

Pärssinen är en som brinner för att rädda kvar Timrå skulle jag tro. Men han kostar samtidigt mkt pengar och håller inte måttet. Vi är nog alla överens om att han inte hänger med längre. Han är totalt slut. Helt över, tragiskt nog.

Frågan är om Timo och Matt hänger med i kvalserien......?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

mikenomad: De lag Nubben byggde får vi väl ändå vara nöjda med även om vi hamnade i KS 2003 eller när det var.

Lagen Linksatan byggt är det sämsta ever, Linkans första år med Nubbens bygge gick ju bra tills han visade sin fingertopp känsla. Sedan en sak, Nubben jobbar dag o natt för Timrås bästa, men det lär ju ta tid att sanera upp när Linkan bränt alla pengar på spelare som Murley, Lundmark, Jokela kolan,  mfl.

Skrev det för 3 år sedan, Linkan blir Timrå Ik´s fall, det står jag fast vid.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Många fel i samma inlägg av dig nu.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:måste väl inse att han bygger ett lag för as
Kommentera