1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1455002

Sv: Timrå IK - HV 71 2012-01-07
Frella: Det var precis såhär man inte ville att det skulle sluta. Totalt avhängd långt från sista grundspelsmatchen och till synes helt ointresserad att göra något förrän absolut sista stund. Allt för att spara pengar vad det verkar. Sedan tror ju inte jag att man sparar så mycket pengar eftersom publiken blir färre för varje match som går i negativa tecken. Samtidigt, har man inga pengar så är det inte så enkelt att trolla fram några heller.
Det är jättetråkigt att det blivit så men jag är fortfarande förvånad varför ingen spelare gett signaler på att tränartrojkan inte fått ut det man förväntat sig. Att Vampola drog och Corso tyder på att något var fel. Varför gick Vampola från ett bottenlag till ett annat och säger samtidigt att han ville vinna?

Undrar om det inte gått prestige i att inte sparka tränare eftersom det sällan får rätt effekt. Men i Timrås fall syntes det lång väg att Perra inte visste hur han skulle få ihop det lag som han förfogade över.

Nu blir det en ännu längre gäspning (än vad grundserien brukar vara) innan det blir spännande igen. Det var längesedan jag var så totalt likgiltig inför hockeyn som jag varit den här säsongen. Det är nästan så att man längtar till kvalserien, med till viss del en skräckinjagande känsla också, skall tilläggas. Hoppas vi har ett lag som mäktar med uppgiften bara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV 71 2012-01-07

snyggt att ett avhängt värdelöst hockeylag som timrå har två huvudmatcher irad....

haha vad fan, vi har 3 huvudmatcher irad borta mot HV på tisdag också, vad händer :P

Redigerad kommentar

Kommentera