1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581521 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1455681

Sv: Timrå IK - HV 71 2012-01-07
power81: svårt för oss vid sidan av att lägga några aspekter kring det hela. Att dra in din kära syster är såklart hemskt. Hon står bara vid sidan av som betraktare. Eller gör hon det? Hon flyttade, mot sin vilja från Sundsvall. Hon har, enligt de rykten som nått mig, haft ett mindre helvete att finna sig till rätta i Jönköping. Hon hade, om hon hade fått bestämma, stannat kvar i Sundsvall. Tyvärr fungerade det inte riktigt. Hennes man, Matthias Karlsson insåg inte hur viktigt det var att träna ordentligt. Han tyckte att allt var frid och fröjd. Men se, han fick inte nytt kontrakt och vips så var HV där och tog honom i från oss (tack och lov för min del, ska tilläggas).

Nåja, jag grät inte blod direkt. Och jag gör det inte nu heller. Karln är riktigt dålig. Att han lyckats skapligt i HV är för att han tillåts spela med rätt bra spelare.

Som svar på ditt inlägg skulle jag vilja sticka ut hakan och påstå att dem som hånar din systers karl gör det för hans skicklighet som spelare, inte för hans fru (eller barn). Hans familj har blivit indragen i det här för att Therese är en flitig bloggare och kanske inte uttrycker sig helt klockrent mellan varven. Även om hon inte menar det hon skriver så kan det lätt misstolkas.
Det är helt naturligt att en fru, vid sidan av sin man, står enad och försvarar allt som sker kring mannen i sittt liv. Men var beredd att det möts av motstånd. Och ju mer Therese bloggar och retar upp gamla supportrar desto svårare blir det att hålla isär begreppen.

Redigerad kommentar

Kommentera