1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581820 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1460772

Sv: Timrå IK - AIK 2012-01-24

Småmysigt! Verkar som att Tommy (och Ante) redan fått viss utdelning för sina idéer. Förhoppningsvis börjar man jobba på offensiv och PP snart.

Ett synnerligen viktigt trendbrott. Även om det stumnade i tredje så tog Timrå för första gången den riktiga kampen mot AIK, och mötte dom så som man ska möta dom. Med en vassare offensiv (eller återfunnen sniper-know-how hos exempelvis Pärssinen) hade det blivit tre pinnar istället för två.

Fantastiskt också att Önerud gått från en energignuggande ytterforward i HV till den mest offensive centern i Timrå. Även om det säger mer än man skulle vilja om vår centeruppsättning är det jävligt kul att se. En mycket bra värvning.

Kul också att såväl Murran som Brempan jobbade på. Tycker att det är en klok coachning att lira dom ihop. Vi kan tycka vad vi vill om the Murr, men så länge han är i laget ska han spelas i en offensiv formation. Att spela honom i tredje är menlöst, då är det bättre att bänka.

Två raka nollor för Lundström! Dags att gå ut i tidningen och jinxa sig själv nu, så som han gjorde efter sin förra fina svit? Förhoppningsvis inte. Men det är skönt att se att han kan göra bra räddningar när det behövs, även om han har ett betydligt bättre försvar framför sig nu. Kämpa på!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - AIK 2012-01-24
Bragd-Birger: Att två tilltänkta yttrar är våra bästa centrar säger en hel del om centeruppsättningen. Men kul också med positiva överraskningar i en annars rätt brun trupp.
Kommentera