1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581824 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1460782

Sv: Timrå IK - AIK 2012-01-24

ÖstrandsNisse: Helt klart är hela laget mer på alerten och utgångspunkten för försvarsspelet är väl tio meter högre upp i banan nu. Sen att vi fått igång ett fungerande boxplay gör väldigt mycket och det tackar vi för.

Tycker även att en sån som Robinson gör det mindre bra ikväll. Konsekvent slarvig i det mesta. Tråkigt att han ska vara så ojämn. Hans avslut håller inte. Ska man klaga lite på coachningen så skulle jag hellre sett att man matchade Fleury på hans position i päpä, för en sån här dag så träffar Le Mat inte ens rent på en badboll.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - AIK 2012-01-24
Ambroo: Jag hade svårt att sätta något betyg på honom ikväll. Han känns som ett yrväder där det mesta kan hända. Han hade knappast någon av sina bättre dagar i Timrå-dressen och missade mycket riktigt de mest upplagda lägena. Men på nåt jädra vis gillar jag honom. Tycker han ofta löser situationerna bra men att han mellan varven blir överkonstruktiv och skapar lägen för motståndarlaget som man bara inte får göra.
Fleury var en annan spelare som antagligen inte är särskilt nöjd med sin egna insats i afton. Sliter men fick ut rätt lite av sina offensiva kvaliteér. Men han är nog tillbaka till nästa match i samma goda form han varit i på slutet.

En sista grej: domarnivån i afton var inte vidare bra. Tycker att de missade alldeles för mycket. 4 domare och så dåligt ändå. Man missade en offside på en spelare på säkert en meter på slutet. Man missade ganska många solklara utvisningar också samt en sekvens där AIK hade 6 man på banan om jag såg rätt.
Kommentera