1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581793 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1460776

Sv: Timrå IK - AIK 2012-01-24
Ambroo: Mycket bra sammanfattat. Den som gnäller på Hedströms insats ikväll har jag väldigt lite förståelse för. Det är, precis som du säger, den spelare som skapar möjligheter åt andra, Hedström åker oftast i öppna ytor och skapar passningsmöjligheter för puckföraren. Jag måste säga att jag tycker Hedström var en av de bästa ikväll.
Vidare så tycker jag också som dig att orken såg ut att tryta i sista akten. Det börjades slarva och i övertid ska vi nog vara glada över att Jockes fina målvaktsspel höll i sig. Jag är mycket nöjd med att Jocke fått hålla nollan i två matcher i rad. Bra för självförtroendet. Jag undrar om inte han fått ett litet annat lugn vartefter det defensiva spelet blivit bättre?!

Extra plus ikväll till nämnda Jocke och Hedström. Därutöver vill jag nog plussa Önerud som sliter, Hallin med sitt uppoffrande spel, faktiskt också Murley som såg betydligt rappare ut än på länge samt i vanlig ordning Hedman (han är riktigt bra). Fanns också många godkända samt några som har svårt att få till det. Granath, Halonen, Bremberg (ibland spelar han så smart att hans medspelare inte förstår tanken).

Vad beträffar Friberg så var det någon som sa att han inte kände sig fullt fräsch men beredd att göra några byten om det skulle behövas.

Helt klart är i alla fall att vi tagit stora kliv framåt de senaste matcherna. Det ser betydligt bättre ut redan nu. Med fler matcher tillsammans i Antes och Tommys regi tror jag att det kan gå, trots allt. Några nyförvärv på det här så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - AIK 2012-01-24

ÖstrandsNisse: Helt klart är hela laget mer på alerten och utgångspunkten för försvarsspelet är väl tio meter högre upp i banan nu. Sen att vi fått igång ett fungerande boxplay gör väldigt mycket och det tackar vi för.

Tycker även att en sån som Robinson gör det mindre bra ikväll. Konsekvent slarvig i det mesta. Tråkigt att han ska vara så ojämn. Hans avslut håller inte. Ska man klaga lite på coachningen så skulle jag hellre sett att man matchade Fleury på hans position i päpä, för en sån här dag så träffar Le Mat inte ens rent på en badboll.

Kommentera

Sv: Timrå IK - AIK 2012-01-24
ÖstrandsNisse: En kort kommentar angående den på förhand förmodade "bänkningen" av Friberg. Om Yared Hagos platsar i Timrå IK säsongen 2011/12, då platsar alla. Det finns inte en chans på miljonen ens att #91 får förtroende på #12's bekostnad. Fet chans, liksom!
Kommentera

Sv: Timrå IK - AIK 2012-01-24
ÖstrandsNisse: Sa just till Ambroo att vi klarar KS.
Helt övertygad.
Kommentera