1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582956 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1462182

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2012-01-27

RTS: Jag tror på fullaste allvar att det gått att behålla Vampola. Till vilket pris och om det varit det bästa är en annan fråga.

Vad gäller 'den där backen' är fakta att budgeten ströps efter att Vampola värvats, och att Linkan plötsligt inte hade pengar att värva kvalitet för. Det kan du fan inte skylla på Linkan.

Sen din sista mening. Om du tror att Timrå befann sig på topp4 i något slags stabilt tillstånd är du rent ut sagt puckad. Vi hade en boost på några år, och det har vi gått igenom ett antal ggr redan. Sötebrödsdagarna höll dock på att rinna ut, men du kan gärna förklara hur Timrå skulle ha cementerat sin topp4-placering med publiksiffror i bottenklass och högst medioker juniorverksamhet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2012-01-27

Bragd-Birger: Men snälla Birger eller haggen, Vad är det som får dig att tro att Linkan,  skulle lyckas med detta när i princip misslyckats med allt han tagit i, visst sötebröds dagar eller ej, jag anser att Timrå med nubben vid rodret för det sportsliga gjorde ett jobb som få andra i ES lyckades med, dvs man ansträngde sig väldigt ang värvningar, scouting etc, man gjorde Timrå till ett väldigt attraktivt val för många toppspelare, man var och nosade i toppen i flera år och spelade en verkligen fartfylld och attraktiv ishockey.

Sedan bigge, tycker du Timrå med i stort sett samma lönebudget som många övriga har ett slagkraftigt lag?. Tycker du inte det är konstiga kontrakt Linkan gett många medelmåttor?, där har du en av de stora orsakerna till vår ekonomi.

Trots sötebrödsdagar som du kallar det, så hade man en ekonomi med 10 millar i egetkapital.

Men du Birger, vi lämnar det här, tycker inte du Linkan o hans avtryck han lämnat  tillräckligt med missär iföreningen så fine, vi övriga tycker nog sparkandet av linkan var livsviktigt.

Kommentera