1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582313 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1464274

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2012-01-31

Kattgubben: Alltså hela föreningen känns, ursäkta uttrycket, som ett enda stort skämt. Det finns inget som fungerar väl längre. Det är visionslöst och utan människor som brinner för sin uppgift, i alla fall utåt sett. Det mesta ser panikartat ut, inte bara bland hockeyspelarna utan hela organisationen ser ut som ett konkursbo där endast skräpet finns kvar.
För att få ordning på föreningen måste man börja någonstans, det jobbet är ingen riktigt beredd att ta i för tillfället. Förhoppningsvis med Nollan vid rodret har vi en person som känner orken att börja nysta upp detta trassel på ett systematiskt och noggrant sätt. Just noggranheten tycker jag att föreningen slarvat med alltsedan dagen då Jan Söderström lämnade över taktpinnen. För var det något som han var duktig på så var det att jobba med detaljerna, på alla plan.

Jag tror, handen på hjärtat, att det har gått för långt redan. Jag tror inte att det går att rädda det här. Föreningen har inte nycklarna för att lösa detta akuta problem. Det har eskalerat under en rad av år och nu briserar det. Tyvärr.

Det är lätt att utse syndabockar i det här läget. spelare, Nubben, TJ, tränare o.s.v. Men för att föreningen ska fungera så måste alla delar i klubben fungera. Det gör det inte. Det är nästan inget som fungerar. Titta bara när pucken skulle levereras igår. Inte ens det funkade. En Frölunda-spelare fick trycka till bilen för att den överhuvudtaget skulle komma bort från plan. En skitsak i sammanhanget med synonymt för föreningen.

Vad händer om vi torskar de två inledande kvalseriematcherna? Huga, hemska tanke.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2012-01-31

ÖstrandsNisse: Vi har så Jä-la dåligt rykte att vi inte ens kan låna spelare,

Heder till alla spelare som vill vara kvar i denna klubb eller MÅSTE.

Kommentera

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2012-01-31

ÖstrandsNisse: Nollan har gett ett hoppfullt intryck i de intervjuer som varit. Främst gillar jag att han verkar vara en bra personalchef och vill förändra rollen till att vara mer marknadsinriktad motför ekonomiskt inriktad som nu. Det som oroar är väl att han verkat i föreningen under hela sin livstid och kan vara mer än lovligt påverkad av tidigare synsätt.

Hursomhelst känns det bra med en rejäl nystart from nästa säsong oavsett serietillhörighet

Kommentera