1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582477 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1464858

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2012-02-02

Hahl Bundy: Ja det ser riktigt illa ut nu. Knappt allsvensk klass. Det är frågan om vi skulle slå "lodjuren" nu?

 Man tycker nu att när vi redan är klara för kvalspel ska bara kunna gasa på och köra utan press. Men vi saknar kunnandet. Otroligt många passningar som missas bl.a.

 Många spelare kan man hänga ut. Väljer tre spelare här:

 Bremberg: Har han gjort annat än glidit...

 Motin:  Är nån passning rätt...

 Molinder: ?????? Vad tänkte "Nubben" på här...

 Ja allsvenskan rycker allt närmare tyvärr för detta lag där denna nermontering börjat på en högre nivå än spelarnas tyvärr.

 MISSKÖTT VA ORDET!!!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2012-02-02

Nä, näee nu ska vi inte kasta hela yxan i sjön. Får dock tillstå att den beräknade procentsatsen för hur stor chansen är att vi kniper guld eller silver i lilla SM har sjunkit från 64% i december till 22% per den andre februari 2012.Men 28% är 28%. Skulle situationen försämras så sjunker givetvis %. Börjar dessa kalkyler peka på 5% och därunder, ja då är det inte mycket till yxskaft att greppa efter. Men där är vi inte ännu.

Grappa halmstrået grabbar o tjäjer.

Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2012-02-02

 Vi hade en hockeyspelare av klass, Vampola. Han bytte Nubben mot ett gäng vattenbärare som Nubben verkar älska över allt annat. Hur tänkte Nubben där, om han överhuvud tänkte. Det misstaget kan mycket väl vara den avgörande punkten som gör att vi tappar elitplatsen. Hur kunde Nubben försvara Perra och Classe som tränare i Timrå, säkert väldigt trevliga personer, men att få till ett elitlag med spelare som inte är självspelande klarade dom inte. Vad har Tommy Andersson tillfört ? Var det så klokt att ta in honom och degradera Ante K. ? Vad finns det för framtid i Tommmy A. Har han haft något bäst datum ? Ge mig hans meritlista och säg vad som är bra, det får inte räcka med att ha spelat i klubben för nästan 50 år sedan. Slutligen - Styrelsen, Christer Eriksson och Tomas Johansson, KOM FRAM, INFORMERA, BERÄTTA VAD SOM SKER, HUR ÄR LÄGET. Gör detta till oss som betalar Era löner, betalar Era sittplatser, Ert fika o.s.v. Negligera inte oss som faktiskt föder Er, utan oss är inte klubben ett dyft. Försök för en gång skull att ta supportrarna på allvar och visa inte bara förakt genom att tiga in absurdum. Slå upp ordet ödmjukhet, läs innebörden och testa att leva efter det. Det kommer inte att bli sämre. Jag lovar.

Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2012-02-02
Timråit H-sand: Ja du nästa gång vi träffas får vi ta en kaffe o spy lite galla.
Jag tror vi behöver det.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2012-02-02
Jimmy ge tant hagos en 2 som du gjorde sist helt jävla otroligt. Men du får nog en pizza till för det 1 på jonte säger allt om hur sjuk föreningen är.
Kommentera