1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582401 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1470998

Sv: Apropå nånting...
superfalle: Det vidriga är att när en grupp människor som jobbar och inte får sin avtalsenliga ersättning, (det sjuka är att det kan vara lata idioter) då brukar dessa idioter tappa omdömet helt. Snabbt blir man en kacklande och skitsur hönsgård som skyller allt illa på den som inte ger dom lön. Dom ser inte sin egen pissighet. Nu är det helt plötsligt någon annans fel.

Det här finn mångfaldt beskrivet i historien. Det jag vill komma fram till utan att givetvis vitsorda i sak, det är:

- Ska man kunna ställa dessa underpresterande idiotssvikande hockeyhoror (inte alla) då måste man först veta att dom får sin del av kakan. Då kan den här lilla hjärtlösa smörklicken dryga lirare ställas mot väggen och pissas tillbaka på,

Först då! Annars kan dom skylla allt på andra. Tyvärr!

Det är därför jag och andra kan behöva få veta om dom får sina överbetala löner.

Men informationen från Timrå är förbannat dålig. Vi trevar i en geggamojja som får mig att må illa. Vad fan ska vi göra om pengarna är slut? Om lönerna halkar efter, då lär Timrå med andra ord halka runt helt utan kontroll.

Vem ska man ställa krav på då?

Jag är fan uppgiven, men också förbannad över vad som händer med klubben i mitt hjärta:(
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Smokey: det finns fortfarande skulder till collectum, dvs spelarnas pensioner.

Dom som gör skillnad på pension och lön har inte riktigt förstått hur ett spelarkontrakt är uppbyggt i grunden. Föreningarna erbjuder höga pensioner till spelarna för att dom skall slippa skatta bort hela lönen, det är en win win situation för spelare o förening. Så pension skall ses som spelares lön och inget annat.

Det som också gör det en mer bekymmersamt för spelarna är om föreningen går i KK före alla pensioner är utbetalda, dom pensionerna kommer spelarna ej att få tillbaka på den statliga lönegarantin. 

Så nu måste föreningen betala av dessa skulder Omg så man kan ställa krav på spelarna utan ursäkter från spelarna pga den ekonomiska cirkusen...

Styf tog ju upp detta problemet i AB för någon säsong sedan, men inget tycks ha blivit bättre. 

Undra förresten om TJ har tjänstepension av tik och om den också ligger på collectum och släpar, magkänslan säger att han har Skandia, SEB eller någonsannande storbanken och där finns inga skulder. Den känslan bygger jag på att om man tidigare har varit i näringslivet och haft Tp sp brukar man ligga kvar i sammabolag när man byter anställning.

Kommentera